Mesi priznao da je želio da ode iz Španije: Bili su to teški trenuci

"Moja ideja, ali i želja cijele porodice, jeste da ostanem ovdje. Dugo sam u klubu, to je moj dom, ali i porodica se osjeća ugodno u gradu. To su stvari o kojima vodim računa", kazao je Mesi
2537 pregleda 0 komentar(a)
Leo Mesi, Foto: AP
Leo Mesi, Foto: AP

Leo Mesi je u jednom trenutku bio na korak od odluke da ode iz Barselone - argentinski as je u intervjuu za "Radio Kataloniju" priznao da je 2013. godine razmišljao o odlasku.

"Bilo je to vrijeme kada su poreske vlasti krenule na mene. Bilo je to teško vrijeme, i razmišljao sam da odem. Nisam želio da odem iz Barse, već iz Španije. Osjećao sam da nemam fer tretman, nisam želio da ostanem. Ali, nisam imao nijednu ponudu, svi su znali koliko volim Barselonu", kazao je Mesi.

Španski mediji su nedavno otkrili, a čelnici kluba potvrdili, da Mesi u ugovoru ima klauzulu po kojoj svakog ljeta bez obeštećenja može da napusti Barsu.

"Moja ideja, ali i želja cijele porodice, jeste da ostanem ovdje. Dugo sam u klubu, to je moj dom, ali i porodica se osjeća ugodno u gradu. To su stvari o kojima vodim računa", kazao je Mesi.

"Tačno je da je moja želja i da zaigram za Njuels old bojse, ali porodica mi je na prvom mjestu".

Na pitanje do kada će igrati fudbal, nije znao da odgovori:

"Svake godine provjeravam sebe, da vidim koliko mogu. Ne znam - ne bih da kažem do 35 ili 36, pa da osjećam da mogu još da pružim".

Bonus video: