Mihajlović vraća Balotelija u Milan

3 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: REUTERS
Mario Baloteli, Foto: REUTERS
Ažurirano: 23.08.2015. 10:49h

Mario Baloteli mogao bi da se vrati u Milan i zaigra na jednogodišnjoj pozajmici, objavio je danas Skaj Sport.

Kako se navodi, trener "rosonera" Siniša Mihajlović juče se sastao sa Balotelijem u Firenci da bi se uvjerio da Baloteli ima i dalje motiva da se vrati na nekadašnji nivo, a pošto se, navodno, uvjerio u to, dao je upravi kluba saglasnost da realizuje transfer.

Sam igrač oduševljen je idejom da sarađuje sa srpskim trenerom sa kojim je već radio u Interu dok je Mihalović bio pomoćni trener Robertu Manćiniju.

I Liverpul je dao saglasnost za ovu, navodi se, besplatnu pozajmicu, čak je, pišu italijanski mediji, spreman i da plati dio godišnje plate Balotelija za vrijeme pozajmice.

"Ne želim to da komentarišem...Ali, kao što kaže Antonelo Venditi (poznati italijanski kantautor, prim.a.), "neke ljubavi odlaze i vraćaju se". A predsjednik Berluskoni i ja smo romantične osobe", rekao je potpredsjednik Milana Adrijano Galijani, indirektno potvrđujući da je "operacija Baloteli" moguća.

Baloteli je prošle godine došao u Liverpul iz Milana za 20 miliona funti, ali nije opravdao očekivanja pošto je dao samo jedan gol u Premijer ligi.

Italijanski reprezentativac igrao je još za Lumecane, Inter i Mančester siti, dok je za reprezentaciju Italije postigao 13 golova na 33 nastupa.

Bonus video: