Mijović saopštio spisak igračica za WU19 kvalifikacioni turnir - Vijesti.me
PUTUJU U ŠVEDSKU

Mijović saopštio spisak igračica za WU19 kvalifikacioni turnir

Crna Gora će turnir početi 13. septembra protiv Irske, dva dana kasnije igraće sa domaćinom Švedskom, dok će u posljednjem kolu, 19. septembra, odmjeriti snage sa Moldavijom.

Ženska omladinska reprezentacija
Ženska omladinska reprezentacija (Foto: FSCG)

Selektor ženske omladinske reprezentacije Crne Gore u fudbalu Zoran Mijović saopštio je spisak igračica za kvalifikacioni turnir za odlazak na WU19 Evropsko prvenstvo koji će se od 13. do 19. septembra održati u švedskom Malmeu.

Pored domaćina Švedske i Crne Gore, za mjesto u elitnoj rundi kvalifikacija boriće se Republika Irska i Moldavije.

Mijović je pozvao 18 igračica - na golu Simičević Nikoleta (Brskovo) i Keković Milica (Ekonomist); odbrana: Ivaštanin Ivana (Ekonomist), Miljanić Dijana (Ekonomist), Đurković Tatjana (Ekonomist),Radunović Milica (Podgorica), Mićunović Maja (Ekonomist), Knežević Olivera(Breznica); vezni red: Vulić Milica (Ekonomist), Đukić Darija (Ekonomist),Šturanović Jelena (Ekonomist), Vujičić Nina (Ekonomist), Mićunović Nikolina(Ekonomist); napad: Ćorić Katarina (Brskovo), Bojat Tamara (Ekonomist), Božić Helena (Ekonomist), Pavićević Martina (Breznica), Drljević Milica(Cveteks).

Crna Gora će turnir početi 13. septembra protiv Irske, dva dana kasnije igraće sa domaćinom, dok će u posljednjem kolu, 19. septembra, odmjeriti snage sa Moldavijom.