Mila: Eto mi nije poklonio Porše

Mila je demantovao informaciju koju su prenijeli svjetski mediji da je od Etoa dobio novi automobil marke „Porše” i 30 hiljada eura kao novogodišnje poklone.
0 komentar(a)
Rože Mila, Foto: Arhiva "Vijesti"
Rože Mila, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 06.01.2011. 17:57h

Rože Mila i Samuel Eto, dvije legende kamerunskog i afričkog fudbala, već odavno ne trpe jedan drugog. Sukob je počeo kada je Mila počeo da kritikuje Etoa, jer se navodno ne zalaže u dresu reprezentacije. Juče je njihov rat i zvanično nastavljen.

Naime, Mila je samo odgovorio na informaciju koju su prenijeli svjetski mediji da je od Etoa dobio novi automobili marke „Porše” i 30 hiljada eura kao novogodišnje poklone.

- Ta vijest je nevjerovatna laž, nije mi jasno kako je neko mogao da napiše nešto tako. Uopšte mi nije potreban novac od Samuela Etoa - rekao je Mila za kamerunski dnevni list „Le žur”.

Na pitanje odakle mu onda Porše u garaži, čovjek koji je skrenuo pažnju na sebe na Mundijalu 1990. u Italiji je imao odgovor:

- Taj auto sam kupio od svojih para i poklonio ga svojoj ženi još prije dvije godine - kazao je Mila.

Eto se, za veliko čudo, nije oglašavao, ali svi i dalje pamte izjavu kojom je odgovorio Mili na kritike poslije Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

- Rekao je da se ne zalažem dovoljno? To je njegovo mišljenje, a meni ne pada na pamet da odgovaram čovjeku koji je postao ozbiljan fudbaler sa 38 godina - istakao je napadač Intera.

Mila je imao toliko godina kada je zablistao na Svjetskom prvenstvu u Italiji, a četiri godine kasnije je u SAD sa 42 postao najstariji strijelac u istoriji svjetskih prvenstava.

Bonus video: