Milačić: Budućnost je i dalje prvi favorit

"U igri smo za trofej u Kupu, dok smo se u prvenstvu donekle povratili, uhvatili vazduh i ništa više od toga" kazao je Milačić.
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.10.2011. 23:13h

Šef struke Budvana Branislav Milačić odahnuo je nakon pobjede u derbiju protiv Budućnosti (2:1), jer njegov tim prethodno u prvenstvu nije slavio u tri meča zaredom...

"Mislim da je bila dobra utakmica, ujedno i otvorena, kako i dolikuje Mogrenu i Budućnosti. Golovi su bili lijepi, viđeno je puno lijepog što fudbal može da donese. Učinili smo prvenstvo malo interesantnijim. No, i dalje je Budućnost sa ovim stručnim štabom i igračima prvi favorit za titulu. Ali, dok ima nade, treba se boriti. U igri smo za trofej u Kupu, dok smo se u prvenstvu donekle povratili, uhvatili vazduh i ništa više od toga" kazao je Milačić.

Trener Budvana je ostavio Ranđelovića na klupi...

"Imali smo ne jednog, već trojicu špiceva, ali mi u Crnoj Gori smo valjda navikli da se špicevi ne vraćaju... Zadovoljan sam, a moram i da budem kada smo dobili. Morali smo da igramo hitrije protiv Budućnosti, dok smo štopere Budućnosti pustili da igraju" kazao je Milačić, koji je na pitanje predstavnika “sedme sile” komentarisao i učinak Ćulafića.

"Ćulafić može bolje, ima kvalitet, ali osjeća strah, igra kao da je početnik, treba mu više samopouzdanja" rekao je Milačić.

Bonus video: