Milačić vjeruje u mladost

Nema boljeg mjesta za pripreme od Budve. Imamo odlične uslove - dobar teren, biće i puno protivnika... Nema potrebe da nešto mijenjamo", dodao je trener Mogrena.
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.01.2013. 22:40h

Prvi trening u Novoj godini lakše je pao treneru Budvana Branislavu Milačiću nego početak svih dosadašnjih priprema u Mogrenu. I razlog je jednostavan - Mogren je za sada ostao bez iskusnog veziste Nenada Brnovića, dok je u proteklih godinu i po ekipa po pravilu ostajala bez većeg broja prvotimaca, nosilaca igre (počev od Grbića, Ćetkovića, Bataka, Simovića, pa do ljetošnjih odlazaka Đorđevića i Bakića).

"Neće biti velikih promjena, ali odlazak Brnovića je nezgodan po nas, pogotovo zbog mjesta koje je pokrivao u timu. No, do sada smo prevazilazili i teže probleme, pa ćemo i ovaj", kazao je Milačić, koji je na ostale igrače mogao da računa na današnjem treningu (nedostajao samo Nikola Vujović zbog bolesti).

Mogren će, kao i ranijih godina, kompletne zimske pripreme obaviti na Jazu...

"Nema boljeg mjesta za pripreme od Budve. Imamo odlične uslove - dobar teren, biće i puno protivnika... Nema potrebe da nešto mijenjamo", dodao je trener Mogrena.

Budvani zimuju na 7. mjestu, sa pet bodova prednosti u odnosu na Mornar (najbližu ekipu iz ugrožene zone).

"Suština je da nastavimo ono što smo započeli, a u timu imamo igrača koji su previše mladi. Imamo Grbovića i Baošića, koji su rođeni 1995. godine, te godinu starije Lagatora i Ćosića. Očekujem da se igrači još više nametnu radom, da napravimo perspektivan tim. U takmičarskom pogledu, želimo da ostanemo tu gdje jesmo - u sredini tabele", zaključio je Milačić.

Bonus video: