Milan i Ibrahimović: "Rosoneri" promijenili uslove ugovora

Italijanski mediji pišu da su pregovori dvije strane nastavljeni i da će biti postignut dogovor oko šestomjesečnog ugovora, u kojem će biti opcija za automatski produžetak saradnje za još jednu sezonu
3715 pregleda 0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP, AP, AP, AP
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP, AP, AP, AP

Zlatan Ibrahimović najbliži je povratku u Milano, a u prilog tome govori i podatak da su "rosoneri" Šveđaninu ponudili izmjenjenu nerziju ugovora.

Naime, u novom ugovoru stoji podatak da će produžetak saradnje sa Ibrahimovićem zavisiti od njegovih igara, a ne plasmana u neko evropsko takmičenje. Prvobitni plan je bio da u ugovoru bude uvrštena klauzula po kojem će nastavak saradnje zavisiti od plasmana u Ligu šampiona ili Ligu Evropi. Umjesto toga odlučeno je da to da li će ugovor potrajati do leta 2021. godine zavisi isključivo od Zlatanovih igara i broja golova

Italijanski mediji pišu da su pregovori dvije strane nastavljeni i da će biti postignut dogovor oko šestomjesečnog ugovora, u kojem će biti opcija za automatski produžetak saradnje za još jednu sezonu.

Ibrahimović je slobodan igrač, jer mu je ugovor sa Los Anđeles Galaksijem istekao.

Prije Milana interesovanje za Ibrahimovića pokazali su Mančester junajted, Bolonja, Napoli i Roma, ali će Šveđanin,po svemu sudeći, karijeru nastaviti u Milanu.

Bonus video: