Milan pobijedio i nije primio gol

"Rosoneri" su na "San Siru" savladali Kjevo sa 2:0 i tako prekinuli seriju od tri meča bez pobjede, u kojoj su dva puta remizirali i izgubili od Juventusa
0 komentar(a)
Milan, Foto: Beta/AP
Milan, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.10.2014. 21:05h

Milan je prvi put ove sezone sačuvao mrežu, a kada je tako onda je sve drugačije u zamislima Filipa Inzagija.

"Rosoneri" su na "San Siru" savladali Kjevo sa 2:0 i tako prekinuli seriju od tri meča bez pobjede, u kojoj su dva puta remizirali i izgubili od Juventusa.

Nakon mučenja u prvom poluvremenu, Milan je na vrijeme otvorio goste iz Verone kada je Sali Muntari u 55. minutu iz voleja donio prednost, a nakon nekoliko velikih šansi na obje strane, velikan je dočekao prekid i potpisao tri boda.

Konačan rezultat je postavio Keisuke Honda iz slobodnog udarca u 78. minutu, pa je Inzagi vjerovatno prvi put ove sezone mogao da kaže da je njegov tim rutinski ostvario tri boda.

Milan je tako makar na 24 časa stigao do pozicije broj četiri zahvaljujući boljoj gol-razlici u odnosu na Sampdoriju i Veronu.

Verona je u 89. minutu golom Panajotisa Tahcidisa srušila Kaljari na "Bentegodiju".

Gosti sa Sardinije su tako samo šest dana nakon što su razbili Inter (4:1 u Milanu) vraćeni u realnost...

Rezultati

Milan - Kjevo 2:0 (Muntari 55, Honda 78)

Verona - Kaljari 1:0 (Tahcidis 89)

Nedjelja: Empoli - Palermo (12.30 časova), Lacio - Sasuolo, Parma - Đenova, Sampdorija - Atalanta, Udineze - Ćezena (15), Juventus - Roma (18), Fiorentina - Inter, Napoli - Torino (20.45).

Bonus video: