Milanov posljednji napad na Tevesa?

"Biću u kancelariji od devet časova, pa sve do 19 kada se završava prelazni rok. Vjerujem da se ništa neće dogoditi, ali znate dobro da je u fudbalu sve moguće", rekao je Galjani
90 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.01.2012. 20:23h

U Evropi se sjutra završava zimski prelazni rok, a italijanski mediji najavljuju da bi u posljednja 24 časa mogla da odjekne bomba - Milan sprema posljednji napad na Karlosa Tevesa kojeg želi očajnički već tri mjeseca.

Izjava potpredsjednika "rosonera" Adrijana Galjanija je takođe otkrila da Milan nije potpuno odustao od Argentinca, iako je prije nekoliko dana blokirao pregovore sa Mančester sitijem i doveo Maksija Lopesa.

"Biću u kancelariji od devet časova, pa sve do 19 kada se završava prelazni rok. Vjerujem da se ništa neće dogoditi, ali znate dobro da je u fudbalu sve moguće", rekao je Galjani i tako vratio nadu navijačima italijanskog šampiona.

Dakle, tema Teves je i dalje najaktuelnija, a moguće je da Milanezi sjutra angažuju i Rikarda Montoliva iz Fiorentine.

Posljednjih dana prelaznog roka se aktivirao i Inter.

Tako je Masimo Morati danas je postigao dogovor sa Portom da na pozajmicu (s pravom otkupa na ljeto) stigne kolumbijski vezista Fredi Guarin, a očekuje se da takođe kao pozajmljen igrač stigne i Juraj Kučka iz Đenove.

Nije isključena mogućnost ni da Tijago Mota posljednjeg dana januara ode u Parin Sen Žermen. Mladi Brazilac Kutinjo će da ode na pozajmicu u Espanjol.

Galerija

Bonus video: