Miličković objavio spisak kadeta za turnir u Voralbergu

0 komentar(a)
kadetska fudbalska reprezentacija, Foto: Fudbalski savez Crne Gore
kadetska fudbalska reprezentacija, Foto: Fudbalski savez Crne Gore
Ažurirano: 13.08.2015. 14:43h

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je danas spisak igrača, na koje računa za turniru koji se od 19. do 23. avgusta održava u Austriji.

Naša selekcija će na turniru u Voralbergu odigrati tri meča, a rivali su vršnjaci iz Švajcarske (19. avgust), Austrije (21. avgust) i Rusije (23. avgust).

"Nakon ljetnje pauze nastavljamo sa akcijama i pripremama '99 godišta za kvalifikacije koje nas očekuju krajem spetembra i početkom oktobra. Prvi korak u pripremama je odičan turnir u Austriji, gdje ćemo odmjeriti snage sa izuzetno kvalitetnim selekcijama Švajcarske, Austrije i Rusije koja će nam biti protivnik i na kvalifikacionom turniru u Bjelorusiji, pa ćemo ti priliku iskoristiti da se što bolje upoznamo sa kvalitetima i manama u igri reprezentacije Rusije. I ovog puta imali smo problema sa povredama pa nekoliko igrača neće biti sa nama za ovu akciju. Njihovo mjesto zauzeće novi igrači koji su igrama u klubovima zaslužili poziv i biće ovo prilika da vidimo koliko mogu doprinijeti igrama reprezentacije, rekao je Miličković.

Na spisku selektora Miličkovića nalaze se golmani: Lazar Carević (Grbalj) i Maksim Milović (Crvena zvezda); odbrana: Lazar Ćosović (Sutjeska), Martin Prenkočević, Nikola Kumburović, Miloš Drinčić (Budućnost), Nemanja Petrović (Igalo); vezni red: Rašid Kolić (Radnički), Vasilije Terzić, Matija Stijepović (Budućnost), Nebojša Jovanović (Mladost), Aleksa Marušić (Sutjeska), Ilija Vukotić (Grbalj); napad: Miloš Zečević (Rudar), Pavle Krstović (Zeta), Božidar Damjanović (Grbalj), Deni Piranić (Mladost) i Igor Vukčević (Budućnost).

Bonus video: