Miljenović objavio spisak za Makedoniju

Selektor mlađe omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je danas spisak igrača za prijateljski dvomeč sa Makedonijom.
1 komentar(a)
miljenović, Foto: Arhiva Vijesti
miljenović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 23.05.2013. 19:48h

Selektor mlađe omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je danas spisak igrača za prijateljski dvomeč sa Makedonijom.

Obje utakmice, 28. i 30. maja, biće odigrane u Podgorici, na stadionu Mladosti.

Biće to prve prijateljske utakmice koje će mlađa omladinska selekcija odigrati ove godine.

Miljenović je pozvao 21 fudbalera.

Selektor Miljenović kazao je da se sa okupljanjima mlađe omladinske selekcije počelo ranije u odnosu na prethodne godine kako bi reprezentacija bila u takmičarskom pogonu.

"Ovo je selekcija sastavljena od igrača koji su još po godištu kadeti, ali smo ranije počeli sa okupljanjima kako bi smo stalno držali selekciju u takmičarskom ritmu. Za ovu generaiju, pored utakmica sa Makedonijom, predviđen je i dvomeč sa Mađarskom u Podgorici kao i jedan kamp. Za ovu priliku pozvali smo 21 igrača, ali se još nekoliko njih nalazi u najužoj konkurenciji i biće pozvani u narednom periodu", rekao je Miljenović.

On je najavio da će dvomeč iskoristiti da pruži priliku svim igračima da pokažu koliko mogu.

Okupljanje mlađe omladinske reprezentacije zakazano je za 27. maj u hotelu „Crna Gora“.

Na spiku su:

Golmani - Vuk Stijepović (Zeta) i Bojan Terzić (Zabjelo)

Odbrana - Lazar Đokić (Mladost), Dragan Grivić (Grbalj), Andrija Vukčević (Budućnost), Nikola Nicović (Jang bojs, Švajcarska), Marko Banović (Budućnost), Ronaldo Rudović (Mogren) i Đorđije Vukčević (Zeta),

Vezni red - Dejan Kotarac (Bokelj), Stefan Morović (Igalo), Žarko Vilotijević (Čelik), Vladimir Šebek (Jedinstvo), Aleksandar Tončić (Volfsburg, Njemačka), Vuk Damjanović (Zeta), Marko Leković (Doksa Dramas, Grčka), Anđelo Rudović (Mogren) i Jovan Vujović (Sutjeska),

Napad - Boris Cmiljanić (Budućnost), Filip Kukuliči (Zeta) i Stefan Milošević (Budućnost).

Bonus video: