Miljenović: Vjerovao sam u karakter igrača

"Čestitam igračima na velikom uspjehu, kao i kolegama iz stručnog štaba na ovom izuzetnom rezultatu", rekao je Miljenović za sajt FSCG.
1 komentar(a)
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.09.2015. 18:48h

Selektor omladinske reprezentacije Aleksandar Miljenović izrazio je zadovoljstvo nakon što je njegova selekcija čak peti put u šest godina izborila plasman u elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je danas u Poreču savladala Kazahstan sa 2:1, što je bilo dovoljno za drugo mjesto u grupi i plasman u narednu rundu.

"Očekivao sam težak meč, znao sam da ne možemo ponoviti igru koju smo prikazali u duelu sa Mađarskom prije dva dana, ali sam vjerovao u karakter igrača i to je ono što je presudilo u današnjem susretu. Nije bilo lako igrati, jer su Kazahstanci besprekorno fizički pripremljeni i puno bolja ekipa nego što rezultati pokazuju".

"Imali smo peh da se na samom startu utakmice povrijedi Perović, što je svakako uz izostanak Popovića zbog povrede, bio veliki hendikep. Uz to, morali smo da jurimo prednost Kazahstana, tako da smo zaista iz igrača izvukli posljednji atom snage da bi došli do ovog rezultata. Ostaje mi samo da im čestitam na velikom uspjehu, kao i kolegama iz stručnog štaba na ovom izuzetnom rezultatu", rekao je Miljenović za sajt FSCG.

Bonus video: