V.D. Zvezdan Milošević: Nisam imao nesporazume sa Brnovićem, uskoro novi trener

Vršilac dužnosti trenera Budućnosti istakao je da mu je žao što je došlo do novonastale situacije i smjene trenera
6656 pregleda 8 komentar(a)
Zvezdan Milošević
Zvezdan Milošević
Ažurirano: 29.10.2019. 09:51h

Zvezdan Milošević, koji je prije samo mjesec postavljen za sportskog direktora, biće trener Budućnosti, doduše kao privremeno rješenje.

U kratkom razgovoru za „Vijesti”, nekadašnji trener Grblja, koji je radio u Švedskoj, Srbiji, Saudijskoj Arabiji i Grčkoj, rekao je da je u Budućnost došao kao sportski direktor, te da će na klupi biti samo dok se ne imenuje novi trener.

- Sve te priče da ću voditi ekipu na duže biće uskoro demantovane, možda već za koji dan, kada ćemo dobiti novog trenera. Mene je uprava kluba angažovala kao sportskog direktora, a to što ću sjedjeti na klupi do imenovanja trenera je sticaj okolnosti, jer posredujem Pro licencu, a naši treneri u klubu Delibašić i Mrvaljević su trenutno na trenerskoj školi - kazao je Milošević.

Vršilac dužnosti trenera Budućnosti istakao je da mu je žao što je došlo do novonastale situacije i smjene trenera, naglašavajući da sa Brankom Brnovićem nije imao nikakvih nesporazuma i nesuglasica, te da su imali fer, korektan i profesionalan odnos.

Na pitanje o kakvoj je „nemogućnosti da se ostvari potrebna komunikacija” riječ, kako piše u saopštenju kluba, Milošević, koji je kao sportski direktor bio zadužen baš za komunikaciju između trenera i uprave, odgovorio je:

- Vjerovatno je u pitanju neki nesporazum. Ja mogu da govorim samo u svoje ime - sa Brnovićem nisam imao nikakvih problema u komunikaciji.

Bonus video: