Miodrag Radulović dobio novi takmičarski izazov, Mijanmar sa Japanom u kvalifikacijama za SP - Vijesti.me
CRNOGORSKI TRENER NA AZIJSKOJ SCENI

Miodrag Radulović dobio novi takmičarski izazov, Mijanmar sa Japanom u kvalifikacijama za SP

Samo pobjednik grupe sigurno ide u treću, posljednju fazu kvalifikacija na najvećem kontinentu, a pridružiće im se četiri najbolje drugoplasirane selekcije iz osam grupa

Miodrag Radulović
Miodrag Radulović (Foto: STRINGER)

Za crnogorskog trenera Miodraga Radulovića uskoro počinju novi takmičarski izazovi u novoj ulozi - kao selektora reprezentacije Mijanmara.

Radulovićev tim saznao je danas rivale u drugom krugu azijskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Mijanmar će igrati u grupi sa Japanom, Kirgistanom, Tadžikistanom i Mongolijom.

Samo pobjednik grupe sigurno ide u treću, posljednju fazu kvalifikacija na najvećem kontinentu, a pridružiće im se četiri najbolje drugoplasirane selekcije iz osam grupa.

"Mogu da budem zadovoljan, jer smo žrijebani iz četvtrog šešira i mogli smo da dobijemo teže rivale. Japan je izraziti favorit, mi ćemo se potruditi da učinimo neizvjesnom borbu za drugu mjesto, uz dvije selekcije sa prostora nekadašnjeg SSSR-a", kazao je Radulović, koji je četiri godine bio selektor Libana i dobro poznaje prilike u azijskom fudbalu.

"Kroz kvalifikacije ćemo se potruditi da formiramo respektabilan tim, koji bi sa uspjehom nastupio naredne godine na Suzuki kupu, takmičenju koje je veoma cijenjeno u ovom dijelu svijeta".