Mirko Marić četvrti put na klupi Rudara

“Ne plašim se izazova i apsolutno nijednog trenutka se nisam dvoumio, jer ipak je Rudar moja druga kuća gdje sam proveo najljepše igračke i trenerske dane", rekao je Marić.
180 pregleda 2 komentar(a)
Mirko Marić, Foto: Filip Roganović
Mirko Marić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 28.08.2016. 20:17h

Poslije odlaska prošlog proljeća, pa kratkotrajne i poprilično neuspješne epizode Dragana Radojičića pod Golubinjom, koja je rezultirala njegovom smjenom, Mirko Marić je ponovo trener Rudara.

Biće to četvrti put da ovaj stručnjak sjeda na klupu pljevaljskog prvoligaša, ovog puta u prlično neugodnom momentu kada “rudari” od mogućih 15 imaju svega pet osvojenih bodova.

“Ne plašim se izazova i apsolutno nijednog trenutka se nisam dvoumio, jer ipak je Rudar moja druga kuća gdje sam proveo najljepše igračke i trenerske dane. A kada je tako i rijetke ružne situacije iz prošlosti brzo se zaborave. Ne obećavam ništa osim paklenog rada. Pred nama je mnogo posla ako želimo da Rudar vratimo tamo gdje mu je objektivno i mjesto, a to je vrh tabele. Neće to biti lako poslije ovako slabog starta ali zaista vjerujem u momke. Dobro ih poznajem i siguran sam da će u svakoj utakmici dati maksimum jer jedino tako mogu doći i pozitivni rezultati”, kaže Marić.

Prvi ispit Rudara sa novim strategom, nakon prvenstvene pauze, biće u Nikšiću protiv Sutjeske.

Bonus video: