Mlađi kadeti poraženi od Andore

Ekipa Borisa Miličkovića danas u 11 časova igra drugi meč turnira protiv Lihtenštajna u Petrovcu
59 pregleda 7 komentar(a)
Boris Miličković, Foto: FSCG
Boris Miličković, Foto: FSCG
Ažurirano: 14.04.2015. 07:05h

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je sa 1:0 od selekcije Andore u meču prvog kola UEFA razvojnog turnira koji je juče počeo u Crnoj Gori.

U prvom meču dana koji je odigran u Kotoru, selekcija Luksemburga je pobijedila Lihtenštajn sa 3:0.

Kako se navodi na sajtu FSCG, Crna Gora na ovom turniru nastupa sa igračima koji su rođeni 2000. godine i kasnije, iako je predviđeno da na turniru nastupaju igrači koji su godinu dana stariji.

Jedini gol za Andoru na kampu FSCG na Starom aerodromu postigao je Del Kastiljo Somoza u 51. minutu.

Naredni meč naša selekcija igra danas u Petrovcu sa Lihtenštajnom, u 11 časova.

"Odigrali smo rastrazan meč, u kojem posebno tokom prvog dijela nije funkcionisao vezni red pa nismo mogli ni doći do igre a ni prilika. Uočili smo dosta stvari koje treba da otklanjamo u narednom periodu a pred nama je već duel sa Lihtenštajnom. Potrudićemo se da momke oporavimo i pripremimo nakon ovog poraza, kako bi u meč ušli što svježiji i spremniji i nadam se da ćemo popraviti sliku u odnosu na današnji meč", rekao je selektor kadeta Boris Miličković.

Crna Gora: Darko Mićanović, Anto Babić Nemanja Petrović (Jakov Vukčević), Džonatan Drešaj, Marko Rakonjac (Bojan Vlaović), Vasko Stojković (Miloš Brnović), Ljubo Kovačević (Lazar Veljović), Mirza Đurđević (Slobodan Perišić), Nikola Stanišić (Bojan Roganović), Ivan Vujačić (Stefan Knežević), Danilo Pešukić (Andrej Vraneš).

Bonus video: