Mladi napadaju Maltu

Naša mlada reprezentacija od utorka boravi na Malti, gdje će sjutra (18 časova) imati pretposljednju provjeru pred početak kvalifikacija
0 komentar(a)
Vešović, Foto: Luka Zeković
Vešović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.03.2011. 17:59h

Nakon nekoliko jakih provjera, mlada reprezentacija sjutra u gradiću Paloma igra sa autsajderom Maltom (od 18 časova). A glavni razlog što će Vlaisavljevićev tim poslije mečeva sa selekcijama koje su u vrhu evropskog fudbala - Francuskom i Portugalom, igrati sa jednom od skromnijih reprezentacija sa Starog kontinenta je što će naša selekcija u prvom kvalifikacionom meču početkom juna gostovati u Andori. Maltežani su, dakle, prije svega test za Andoru. A posljednja provjera pred start kvalifikacija je četiri dana kasnije (29. marta), kada će na stadionu pod Goricom gostovati Makedonija.

- Svi smo jedva čekali da se ponovo okupimo. Dobra atmosfera nas je krasila na svim dosadašnjim okupljanjima, ona je ponovo na visokom nivou. Spremamo se za početak kvalifikacija, zbog toga su nam mečevi sa Maltom i Makedonijom mnogo važni. Moramo, dakle, da imamo pravi motiv i protiv manjih selekcija, jer nas u kvalifikacijama čekaju dueli sa Andorom i Jermenijom. Moramo, međutim, da budemo svjesni i da nema lakih protivnika - kaže vezista Marko Vešović.

Razlika u kvalitetu između naše i domaće selekcije je velika, pa će “sokoli” imati test prije svega iz motivacije...Selektor je zadovoljan nakon tri treninga koji su već odrađeni na Malti. - Svi igrači su zdravi, a motivacija će sigurno biti najvažniji faktor. U proteklih nekoliko dana uporedo sa nama trenirala je i A reprezentacija Malte. Žao mi je što ne igramo protiv njihovog seniorskog tima, mislim da smo jači i od njih. Igrači su odlično radili u tri prethodna dana, a ukoliko takvi budu i sjutra neće biti nikakvih problema - zaključio je Vlaisavljević.

Očekuje se da će naša selekcija zaigrati u sastavu: Velimirović - Radulović (Golubović), Radišić, Tomašević, Šofranac - Kaluđerović, Bogdanović, Vešović, Seratlić - Kajević - Nikolić.

Bonus video: