Mladost "iz dva dijela" putuje u Sevilju

Izuzetno loše avionske veze Crne Gore sa Španijom tako su iskomplikovale putovanje fudbalera Mladosti do najveće i najglamuroznije utakmice u klupskoj istoriji
14 komentar(a)
Mladost, Foto: Luka Zeković
Mladost, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 30.07.2013. 08:34h

Koliko su u Mladosti imali problema da otputuju u Sevilju, zbog nemogućnosti da nađu čerter let, najbolje govori podatak da ekipa u dvije grupe putuje u Španiju.

Jedna je otputovala kasno sinoć letom od Tirane preko Rima do Malage, a onda autobusom do Sevilje. U njoj je bio i trener Nikola Rakojevića. Druga grupa, koja je jutros trenirala na Starom aerodromu, večeras će istom rutom do Andaluzije.

Izuzetno loše avionske veze Crne Gore sa Španijom, naročito njenim južnim dijelom, tako su iskomplikovale putovanje fudbalera Mladosti do najveće i najglamuroznije utakmice u klupskoj istoriji.

Sve će se, međutim, zaboraviti kada počne utakmica na "Sančes Pishuanu", ostaće samo fudbalski problemi. A oni kažu da trener Rakojević ne računa na kapitena Tomića i vezistu Takua, koji su bili među najboljim igračima u istorijskim mečevima sa Videotonom i Senicom.

Fudbaleri Mladosti će sjutra u vrijeme odigravanja meča (21.30) osjetiti travu stadiona u Sevilji.

Bonus video: