Mladost ne može ni sa igračem više, Kom leti visoko

Skoro pola sata imala je Mladost igrača više, ali igrači Kom Eurozoxa su uspjeli da se odbrane i sačuvaju velikih 2:1
196 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 28.10.2017. 20:06h

Mladost je u velikim problemima, zapravo samo ih je produbila nakon poraza od Kom Eurozoxa (2:1).

Četvrti poraz doživjela je ekipa u koju je uloženo najviše na početku sezone, a u dosadašnjih 13 kola ostvarila je samo tri pobjede.

"Ponavljaju nam se katastrofalne greške, a teško je bilo šta pametno reći nakon ovakvog zalaganja ekipe. Dio krivice preuzima stručni štab, iako smo u pripremi meča preduzeli sve što je trebalo. Na primjer, vježbali smo odbranu prekida, a baš iz takve situacije mi smo primili drugi gol", kazao je pomoćni trener Mladosti Srđan Radonjić, koji u tandemu sa Nunom Muratbašićem mijenja Branka Smiljanića, koji još u bolnici zbog srčanih problema.

Kom Eurozox je nakon današnje pobjede - ispred Mladosti na tabeli, čak na 5. mjestu.

"Velika pobjeda, nevjerovatno značajna tri boda", kazao je Stefan Milošević, napadač domaćih, koji je u 20. minutu otvorio Mladost, nakon sjajnog pasa Đurkovića.

Gosti, koji su u prvom dijelu imali stativu Novovića, pokušali su da se trgnu u nastavku, no sečakao ih je gol Radoša Dedića - treći koji je defanzivac Koma postigao u dosadašnjem dijelu sezone. Opet je asistent bio Đurković.

Smanjila je Mladost preko Bukorca (udarac po zemlji sa ivice šesnaesterca), potom i dobila igrača više, pošto je Aleksandar Milić u razmaku od samo šest minuta dobio dva žuta kartona.

Cijelih 25 minuta imala je Mladost igrača više i šansu da osvoji barem bod, no nije uspjela da pogodi mrežu golmana Perovića.

Najveću šansu imao je Marko Ćetković, koji je pogodio stativu.

"Mislim da je Milić nepravedno isključen, ali to nam je dalo samo dodatni motiv i snagu da izguramo do kraja i sačuvamo pobjedu", istakao je Stefan Milošević, napadač Kom Eurozox-a.

KOM EUROZOX - MLADOST 2:1

Podgorica - Stadion Koma na Zlatici. Gledalaca: 150. Sudija: Miraš Cerović (Podgorica). Strijelci: Milošević u 20. i Dedić u 47. za Kom Eurozox, Bukorac u 55. minutu za Mladost. Žuti kartoni: Kažić, Milić, Milošević, Dedić (Kom Eurozox), Cicmil, Raičević, Bukorac, Stijepović (Mladost). Crveni karton: Milić (Kom Eurzox) u 64. minutu.

Kom Eurozox: Perović, Redžović, Simunović, Dedić, Milić, Đurković, Kažić (70. Orlandić), Golubović, Petričević (41. Popović), Dabetić (65. Janketić), Milošević.

Mladost: Ljuljanović, Đurišić, Radulović, Cicmil (66. Kaluđerović), Martinović, Raičević (70. Knežević), Bukorac, Burzanović (46. Stijepović), Novović, Ćetković, Adrović.

Galerija

Bonus video: