Mladost protiv Sutjeske želi nastavak serije

"Biće teška utakmica i to ne samo zbog izuzetno teških uslova za igru po rekordno visokim temperaturama", kazao je napadač Mladosti Milan Đurišić.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2011. 07:43h

Mladost je dozvolila kiks, preciznije debakl samo na premijeri protiv Zete na svom terenu. Da je to daleka prošlost izabranici Miodraga Vukotića su demonstrirali u posljednje četiri utakmice, tri pobjede u prvenstvu i jedna u Kupu Crne Gore. U prethodnom kolu Mladost je lako na Cetinju izašla na kraj sa Lovćenom (2:0).

"Zaista nas ohrabruje utakmica na Cetinju, gdje smo u potpunosti kontrolisali igru. U odličnoj smo seriji i nadamo se da ćemo je nastaviti. Neće biti lako, ne zanosimo se, jer i Sutjeska igra dobro. Biće teška utakmica i to ne samo zbog izuzetno teških uslova za igru po rekordno visokim temperaturama. Ali, kako nama tako i njima, odnosno lakše nama jer je u Nikšiću ipak hladnije. Nedostajaće nam suspendovani Raičević jer je izuzetno važan za našu igru, a zbog bolesti neće nastupiti ni Meredović. Ipak, izdanje Lazara Martinovića koji je asistirao kod oba gola u Kupu protiv Ibra u Rožajama, pokazatelj je da Mladost ima mnogo kvalitetnih igrača", kazao je napadač Mladosti Milan Đurišić.

Na krilima pobjede protiv Petrovca, fudbaleri Sutjeske stižu na megdan Mladosti. Iako oslabljeni, izabranici Dragana Lacmanovića pokušaće da stignu do povoljnog rezultata, a to je za Nikšićane sve osim poraza. Svakako da bi remi bio odličan stimulans pred predstojeću pauzu, koju će nikšićki “plavo–bijeli” provesti na Tari.

"Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja zna da igra dobar fudbal. Sigurno da će vrijeme za igru biti teško, posebno za nas, jer je znatno toplije nego u Nikšiću. Međutim, potrudićemo se da odigramo što kvalitetnije i da kroz igru dođemo do povoljnog rezultata. Ne zavisi sve od nas, pitanje je koliko će nam Mladost dozvoliti da se mi pitamo. Imamo kadrovskih problema, ne mogu da računam na Radovića, Todorovića, Pejovića i Karadzića, ali uvjeren sam da će oni igrači koji istrče na teren dati svoj maksimum", kazao je trener Sutjeske Dragan Lacmanović.

Bonus video: