Mladost spremna za Evropu

"Cilj je da se plasiramo na evropsku scenu, kroz prvenstvo ili Kup, to ćemo da vidimo", kazao je sekretar Miodrag Vukićević.
50 pregleda 0 komentar(a)
Mladost, Foto: Savo Prelević
Mladost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.12.2012. 18:03h

Na nedavno održanoj Skupštini Mladosti, kojom je predsjedavao dugogodišnji član uprave Nikola Janković, inaugurisano je klupsko rukovodstvo na čijem je čelu novi predsjednik Marko Mugoša. Klupski operativci su direktor Veselin Šipčić, te sekretar Miodrag Vukićević, koji su i do sada bili na istim ulogama...

Predsjednik Skupštine kluba je Momčilo Vujošević, koji je u posljednje vrijeme tu funkciju obavljao kao vršilac dužnosti.

U podgoričkom prvoligašu time su zaokružili 2012. godinu, ali i najavili visoke ambicije za naredni period. Mladost zimuje na šestom mjestu u prvoligaškom takmičenju, a puleni Miodraga Vukotića igraće u polufinalu Kupa.

"Cilj je da se plasiramo na evropsku scenu, kroz prvenstvo ili Kup, to ćemo da vidimo", kazao je sekretar Vukićević.

Mladost je u potrazi za pojačanjima, a prioritet je dovođenje napadača - Luka Rotković, koji je bio “na ledu” zbog nesuglasica sa trenerom Vukotićem, danas je dobio ispisnicu...

"Radimo na tome da dovedemo dvojicu napadača. Jasno je da smo imali problem sa realizacijom - Šćepanović je recimo kao vezni fudbaler postigao osam golova", dodao je sekretar Mladosti.

Postoji, međutim, interesovanje za nekoliko igrača, a u prvom planu su Marko Šćepanović i Aleksandar Šofranac...

"Šćepanović može da ode samo ukoliko bude imao povoljnu ponudu iz inostranstva. Što se tiče Šofranca, koji se kod nas afirmisao, on može da promijeni sredinu ako klub bude zadovoljan ponudom", zaključio je Vukićević.

Bonus video: