Mogren siguran protiv Petrovca

Nakon izjednačenog početka utakmica je odblokirana u 14. minutu - “bomba” iskusnog Nenada Brnovića završila je u mreži golmana Popovića
69 pregleda 0 komentar(a)
VUJOVIĆ, Foto: Radoje Milić
VUJOVIĆ, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 04.11.2012. 08:39h

Mogren je prekinuo seriju od tri meča bez pobjede u prvenstvu i trijumfom nad Petrovcem “osvetio” se komšijama za nedavnu eliminaciju u Kupu.

Pobjeda, ipak, nije došla tako glatko kao što to pokazuje konačan rezultat.

Petrovčani su, naime, u 58. minutu smanjili na 2:1 iz penala, a osam minuta kasnije dobili još jedan jedanaesterac za izjednačenje, uz isključenje beka Mogrena Miloševića.

Golman Butorović je, međutim, odbranio penal Jovanoviću i spasio svoj tim.

Drama na Lugovima okončana je golom na drugoj strani - mladi Božović je u 86. minutu povećao na 3:1 i osigurao prvi trijumf Mogrena nad Petrovcem ove sezone, tek u četvrtom pokušaju.

Nakon izjednačenog početka utakmica je odblokirana u 14. minutu - “bomba” iskusnog Nenada Brnovića završila je u mreži golmana Popovića.

Petrovčani su se probudili tek pošto su se našli u minusu, a šut Vukovića u 17. minutu odbranio je Butorović.

Sedam minuta kasnije isti igrač opet je bio u dobroj poziciji, nakon dodavanja Živkovića, ali je golman Mogrena opet bio na visini zadatka.

Juče maestralni Butorović treći put se istakao i u posljednjem minutu prvog poluvremena, kada je “skinuo” zicer Jablana.

Petrovačani su i početkom nastavka imali šansu preko Živkovića, a onda je stigla kazna - Đoković je asistirao Vujoviću, koji nije oprostio gostima za promašaje - 2:0.

Mislilo se tada da je sve gotovo, ali su Petrovčani do kraja dobili čak dva penala da izjednače rezultat. Jablan je pogodio, Jovanović nije, pa su bodovi ostali na Lugovima...

Mogren - Petrovac 3:1 (1:0)

Budva - Stadion “Lugovi”. Gledalaca: 150. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Veselin Đuranović i Nikola Radulović (Podgorica). Strijelci: Brnović u 14, Vujović u 55. i Božović u 86. minutu za Mogren, Jablan u 58. minutu za Petrovac. Žuti karton: Milošević, Bojić, Božović (Mogren), Grbović, Marković, Jovanović, Živković (Petrovac). Crveni karton: Milošević (Mogren) u 66. minutu.

Mogren: Butorović 7,5, Ivanović 7, Radišić 7, Milošević 6, Bojić 7, Lagator 7, Pržica 6,5 (Nedović), Brnović 7,5, Vujović 7,5, Đoković 6,5 (Racković), Grbović 6,5 (Božović).

Petrovac: Popović 5,5, Radulović 5,5, Mrvaljević 5 (Graovac 6), Grbović 6, Mihailović 6, Đukić 5 (Šofranac 6), Marković 5,5 (Vujačić), Jablan 6,5, Vuković 6, Jovanović 5,5, Živković 5,5.

Bonus video: