Mogren umalo ispustio 4:0 protiv Zete

"Ne mogu da vjerujem da je ekipa toliko pala, igrači su izgledali kao družina koja je došla da se izigra na livadi", rekao je trener Mogrena Brano Milačić
0 komentar(a)
Vujović, Foto: Savo Prelević
Vujović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.08.2013. 15:02h

Mogren je nemilosrdno punio mrežu Zete, potom se kockao, ali je ipak upisao treću ovosezonsku pobjedu i prekinuo lošu tradiciju protiv golubovačkog tima.

Zeta, naime, nije poražena u šest prethodnih utakmica protiv Budvana, ali juče je morala da položi oružje, iako se nakon 4:0 u nevjerovatnom finišu vratila do 4:3...

"Ne mogu da vjerujem da je ekipa toliko pala, igrači su izgledali kao družina koja je došla da se izigra na livadi. Mislili su da će biti lako poslije 4:0, ali kada se sve sabere najvažnije je da smo zabilježili pobjedu", kazao je trener Mogrena Branislav Milačić.

Da se na Lugovima igralo još pet minuta, možda bi Zeta osvojila bod...

"Utakmica je bila puno bolja u prvom poluvremenu. Mi smo kod rezultata 1:0 za njih promašili zicer, i umjesto da bude 1:1, uskoro je bilo 2:0 za Mogren. U nastavku su nam furiozno dali dva gola, ali čestitam mojim igračima što su nakon 4:0 za domaćina uspjeli da se vrate do 4:3", kazao je Mladen Vukićević, trener Zete.

Gosti su imali šanse i u prvom dijelu (Vlaisavljević, Kalačević, Orlandić), ali je golove davao Mogren. Oba pogotka Budvana stigla su u koprodukciji Pejović - Nikola Vujović. Prvi je dva puta sjajno centrirao, a drugi glavom, pa nogom, dva puta savladao golmana gostiju.

Vujovići su nastavili da torpeduju Zetu u nastavku, pošto je u 51. minutu Nikola centrirao, a njegov prezimenjak Goran pogodio za činilo se sigurnih 3:0. Budvani su definitivno mislili da su završili posao kada je nakon treće asistencije Pejovića, Milan Đurišić postigao debitantski gol u dresu Mogrena.

Tek je tada, međutim, počela drama - Došljak je u 74. minutu smanjio na 4:1, Orlandić u 84. na 4:2, da bi isti igrač na isteku regularnog toka pogodio sa penala za 4:3.

Gosti su čak u nadoknadi imali nekoliko pokušaja da izjednače, ali vremena nije bilo...

MOGREN - ZETA 4:3

Budva - Stadion “Lugovi”. Gledalaca: 300. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica) i Aleksandar Đikanović (Nikšić). Strijelci: N. Vujović u 8. i 37, G. Vujović u 51. i Đurišić u 64. minutu za Mogren, Došljak u 74, Orlandić u 83. u 89. minutu (penal) za Zetu. Žuti kartoni: Pržica, G. Vujović (Mogren), Klikovac, Cavnić (Zeta). Crveni karton: Kapisoda (Mogren) u 90. minutu.

Mogren: Todorović 7, Racković 7 (Golubović), Kapisoda 6,5, Milović 7, Pejović 7,5, Lagator 6,5 (Kalezić 6,5), Burzanović 7 (Pržica), Marković 7, Đurišić 7,5, N. Vujović 8, G. Vujović 7,5.

Zeta: Ivanović 6, M. M. Radulović 5,5, Cavnić 6, M.B. Radulović 5,5, Klikovac 5,5, Dujković 6, St. Vukčević 5,5 (Mojović 5,5), Kalačević 5,5 (Sa. Vukčević), Došljak 6, Vlaisavljević 6, Orlandić 6,5.

Bonus video: