Mojaš Radonjić objavio sastav B reprezentacije - Vijesti.me
KONAČAN SPISAK

Mojaš Radonjić objavio sastav B reprezentacije

Mojaš Radonjić
Mojaš Radonjić (Foto: Savo Prelević)

Selektor B reprezentacije Crne Gore Mojaš Radonjić objavio je spisak igrača za revijalnu utakmicu sa seniorskim timom koja se u srijedu igra u Podgorici.

Radonjić je u B selekciju uvrstio 17 igrača, koji nastupaju za timove Telekom 1. CFL i aktuelne igrače mlade reprezentacije Crne Gore, dok je iz A tima prekomandovan Danijel Petković.

Na spisku selektora Radonjića nalaze se:

Golman: Suad Ličina (Sutjeska), Danijel Petković (Lovćen); Odbrana: Ilija Tučević (Grbalj), Ermin Alić (Rudar), Boris Kopitović (Hapoel Akre, Izrael), Nemanja Kartal (Slavija, BiH), Stefan Vico (Inđija, Srbija), Mirko Radišić (Rudar), Momčilo Raspopović (Budućnost); Vezni red: Deni Hočko, Marko Burzanović (Budućnost), Miroje Jovanović (Rudar), Aldin Adžović (Borac, Srbija), Dušan Lagator (Čukarički, Srbija), Žarko Grbović (Sutjeska); Napad: Milan Vušurović (Budućnost), Šaleta Kordić, Dejan Zarubica (Sutjeska).

Utakmica se igra u srijedu na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20.15 časova.

Meč je humanitarnog karaktera i sav prihod sakupljen od prodaje ulaznica Fudbalski savez Crne Gore uplatiće na račune Dječijeg doma Mladost iz Bijele i Zavoda Komanski Most iz Podgorice.