Mojes prijetio novinarki šamarom

„Postala si malo bezobrazna na kraju, zato se pripazi. Mogla bi da dobiješ šamar, iako si žena. Budi oprezna sljedeći put kad dođeš”, rekao je Mojes novinarki BBC-a Viki Sparks uz osmjeh
0 komentar(a)
Dejvid Mojes, Foto: Reuters
Dejvid Mojes, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.04.2017. 14:47h

Menadžer Sanderlenda Dejvis Mojes se izvinio zbog prijetnje novinarki BBC da će joj udariti šamar.

Kamare su snimile prijetnju bivšeg trenera Evertona, Mančester junajteda i Real Sosijedada poslije remija sa Barnlijem prošlog mjeseca, kada je novinarka Viki Sparks pitala škotskog stručnjaka da li osjeća pritisak zbog dolaska vlasnika tima Elisa Šorta na utakmicu.

„Postala si malo bezobrazna na kraju, zato se pripazi. Mogla bi da dobiješ šamar, iako si žena. Budi oprezna sljedeći put kad dođeš”, rekao je Mojes novinarki uz osmjeh.

On je zažalio zbog incidenta i izvinio se novinarki.

„Bilo je to u trenutku bijesa. Duboko žalim zbog komentara. Nisam takva osoba. Prihvatam grešku koju sam napravio. Pričao sam sa novinarkom i prihvatila je moje izvinjenje. Takve stvari se nekad dese u napetim trenucima. Znate kakav sam čovjek. U industriji smo gdje ne uspiješ uvijek da odgovoriš na pitanje kako želiš. Teško je izaći tako brzo pred kamere poslije utakmice”, rekao je Mojs.

Sanderlend je posljednji Premijer ligi sa 20 bodova, osam od sigurne zone, a u utorak gostuje Lesteru.

Bonus video: