Moldavija izgubila od Ukrajine u Kijevu

Moldavci su danas imali "generalku" za meč sa Crnom Gorom - izgubili su od Ukrajine 1:0 na Olimpijskom stadionu u Kijevu
1 komentar(a)
Moldavija - Ukrajina, Foto: Fudbalski savez Moldavije
Moldavija - Ukrajina, Foto: Fudbalski savez Moldavije
Ažurirano: 03.09.2014. 19:53h

Ukrajinci, "dželati" Crne Gore u prošlim kvalifikacijama, teškom mukom su slomili otpor Moldavaca na Olimpijskom stadionu u Kijevu - slavili su sa 1:0, golom Bezusa u 63. minutu.

Ovakav rezultat i otpor Moldavaca mogu da bude i blago upozorenje za crnogorski tim uoči utakmice u ponedjeljak, bez obzira što je domaćin igrao bolji fudbal i zasluženo slavio.

"Hvala Ukrajincima što su nam omogućili da odigramo ovaj meč i što su sve organizovali na vrhunskom nivou. Želim im uspješne kvalifikacije. Što se tiče današnjeg meča, bilo je veoma teško. Pokušali smo da igramo brzo i jednostavno, ali je protivnik bio vrlo jak i nije nam to dozvolio. U takvim okolnostima teško je bilo preuzeti inicijativu i napraviti nešto više. Uvjerio sam se, takođe, da neki igrači još nisu stekli neophodne uslove da igraju na najvišem nivou", kazao je selektor Moldavije Jon Karas.

Moldavija je igrala u sastavu Čebanu (Nemaško), Armaš, Golovatenko, Posmak, Raku (Vremja), Epurjanu, Jonica, A.Antonjuk (M.Antonjuk), Dedov (Aleeksejev), S.Georgiev (Čebotaru), Sidorenko (Kalinkov).

Moldavci su u prošlim kvalifikacijama izborili 0:0 protiv Ukrajine u Kišinjevu, ali su u gostima poraženi 2:0.

Bonus video: