Morata: Srećan sam u Juventusu, ne vraćam se u Real

„Jedina stvar koja me zanima u ovom trenutku jeste da igram što više i osvajam titule sa Juventusom. Srećan sam u Torinu i nemam namjeru da napustim klub. Nije bilo razgovora sa Real Madridom”, rekao je Morata za „Gazetu delo sport”
0 komentar(a)
Morata, Foto: Reuters
Morata, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.11.2015. 17:04h

Fudbaler Juventusa Alvaro Morata rekao je da je veoma srećan u italijanskom klubu, kao i da nema namjeru da uskoro promeni sredinu.

Morata je u Juventus stigao iz Real Madrida, a prethodnih dana u italijanskim medijima pojavila se informacija da su Madriđani spremni da upute zvaničnu ponudu za 23-godišnjeg napadača.

Najtrofejniji klub na svijetu je prilikom prodaje ugovorio klauzulu po kojoj može da vrati odličnog napadača za tačno određenu sumu, ali se Špancu ne vraća kući.

„Jedina stvar koja me zanima u ovom trenutku jeste da igram što više i osvajam titule sa Juventusom. Moram da se poboljšam, jer znam da nisam bio na nivou na kom treba da budem. Srećan sam u Torinu i nemam namjeru da napustim klub. Nije bilo razgovora sa Real Madridom”, rekao je Morata za „Gazetu delo sport”.

Španski napadač je za „staru damu” do sada upisao ukupno 59 nastupa, postigao 11 golova, i osvojio jednu titulu u Seriji A, Kup i Superkup Italije.

Fudbaleri Juventusa trenutno zauzimaju 7. mjesto u šampionatu sa 18 osvojenih bodova i u narednom kolu, 21. novembra, ugostiće Milan.

Bonus video: