Murinjo: Bolje da ne pričam ništa od Mojesu

"Ako pričam dobro o njemu, onda svi misle da vodim psihološki rat. Šta bi tek bilo da pričam loše o Mojesu? Zato je najbolje da ne govorim ništa", kazao je Murinjo
0 komentar(a)
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.07.2013. 20:22h

Trener Čelzija Žoze Murinjo ne želi da vodi "psihološki rat" protiv kolege iz Mančester Junajteda Dejvida Mojesa.

"Ako pričam dobro o njemu, onda svi misle da vodim psihološki rat. Šta bi tek bilo da pričam loše o Mojesu? Zato je najbolje da ne govorim ništa. Ako ja ne kažem ništa, ni drugi neće pričati", kazao je Murinjo novinarima u Kuala Lumpuru.

Portugalac je nedavno izjavio da je Mojes dobar trener, koji zaslužuje uspjeh i vrijeme za rad. On je dodao i da Škot u svom bivšem klubu Evertonu nije osvajao trofeje, jer je tako nešto teško u tom timu iz Liverpula.

Moguć uzrok potencijalnog sukoba sa Mojesom je i eventualni prelazak Vejna Runija na Stamford Bridž. Mojes je više puta kazao da Runi nije na prodaju, ali je igrač istakao da želi da napusti Old Traford.

Čileanac Kuevas novi igrač Čelzija

Čileanski fudbaler i dosadašnji član ekipe O'Higins Kristijan Kuevas potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Čelzijem.

Kuevas ima 18 godina, igra na sredini terena, a prošle sezone odigrao je 10 utakmica za čileanski tim.

On je za mladu selekciju Čilea do sada odigrao 12 utakmica i postigao tri gola.

Pre Kuevasa, Čelzi je u ovom prelaznom roku doveo Holanđanina Marka van Ginkela, Australijanca Marka Švarcera i Nemca Andrea Širlea.

Nova sezona Premijer lige počinje 17. avgusta, kada će Mančester Junajted gostovati Svonsiju, a dan kasnije Čelzi dočekuje Hal Siti.

Bonus video: