Murinjo dobio "šamar" i od De Bura: Potrošio je milijarde, a ekipe mu igraju ovako

Portugalac je dodatno "zapalio" javnost izjavom na pres konferenciji da "poraz Junajteda u ovoj fazi nije ništa novo", što je protumačeno kao uvreda i ponižavanje kluba koga vodi i koji je najveći u kolijevci fudbala
4 komentar(a)
Frank de Bur Kristal Palas, Foto: Reuters
Frank de Bur Kristal Palas, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.03.2018. 09:39h

Eliminacijom Mančester junajteda u osmini finala Lige šampiona, nakon blijedih 180 minuta u dvoboju sa Seviljom, Žoze Murinjo je ponovo tema broj jedan u Engleskoj i Evropi.

Portugalac je dodatno "zapalio" javnost izjavom na pres konferenciji da "poraz Junajteda u ovoj fazi nije ništa novo", što je protumačeno kao uvreda i ponižavanje kluba koga vodi i koji je najveći u kolijevci fudbala.

"Bio sam u ovoj stolici dva puta, sa Portom 2004. i Real Madridom 2013, kada smo izbacili Junajted tako da ovo nije ništa novo za ovaj klub", rekao je Murinjo na pres konferenciji.

Javio se i Frank de Bur, koga je Murinjo u utorak nazvao "najgorim trenerom u istoriji Premijer lige", odgovarajući na njegove kritike da je "šteta što igrač kakav je Rašford radi sa trenerom kakav je Murinjo".

De Bur, neuspješni trener Intera i Kristal palasa, sa kojim je ove sezone počeo prvenstvo sa sedam poraza i bez datog gola, sada je dočekao "osvetu".

"Možda ja jesam najgori trener u istoriji engleskog fudbala, ali je Murinjo trener koji je u karijeri potrošio milijardu eura da bi mu timovi igrali ovako. To je sramota za trenera", kazao je De Bur.

Bonus video: