Murinjo: Junajtedovi problemi su igrači, organizacija i ambicija

"Želim da kažem samo dve stvari o Mančester junajtedu. Prva je da je vrijeme sve reklo, a druga - da su problemi i dalje tamo", naveo je portugalski trener
790 pregleda 0 komentar(a)
Murinjo, Foto: AP
Murinjo, Foto: AP

Žoze Murinjo je rekao da su za probleme Mančester junajteda krivi "igrači, organizacija i ambicija" i negirao da je dobio otkaz zbog Pola Pogbe.

Murinjo je u decembru dobio otkaz u Junajtedu, poslije najlošijeg starta kluba u posljednjih 28 godina. On je od septembra bio u lošim odnosima sa Pogbom, kome je oduzeo zvanje zamjenika kapitena, a sukobili su se i na treningu.

Upitan da li je bio Pogbina žrtva, Murinjo je rekao listu "L'Ekip: "Ne, ne".

"Problem su igrači, organizacija i ambicija. Ne mogu da odgovorim potvrdno na pitanje da li je Pol jedini odgovoran", naveo je Morinjo.

Murinja je na klupi Junajteda zamenio Ole Gunar Solskjer, koji je u martu potpisao trogodišnji ugovor, poslije 14 pobeda u 19 utakmica kao privremeni trener.

Ekipa je tada bila u igri za četvrto mesto, ali je pokvarila rezultate u završnici prvenstva, koje je okončala na šestom mjestu, sa pet bodova manje od četvrtoplasiranog Totenhema.

"Želim da kažem samo dve stvari o Mančester junajtedu. Prva je da je vrijeme sve reklo, a druga - da su problemi i dalje tamo", naveo je portugalski trener.

Bonus video: