Murinjo: Nisam rekao Klopu da idem u Čelzi

“Ovo je potpuno budalasta priča. Nikada nikome nisam rekao da Murinjo ide u Čelzi ili neki drugi klub. Nisam osoba koja to radi”, rekao je Klop
0 komentar(a)
Jirgen Klop i Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Jirgen Klop i Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.04.2013. 15:43h

“Bild” je prije nekoliko objavio da se Žoze Murinjo vraća u Čelzi, a tabloid iz Berlina je kao izvor te informacije naveo Jirgena Klopa!

Zbog toga su reagovali treneri i Real Madrida i Borusije iz Dortmunda.

“Nikada nisam rekao Klopu da idem u Čelzi”, rekao je Specijalni na pres konferenciji, uz napomenu da njegova budućnost u Realu ne zavisi od revanša sa “milionerima”.

“Da li će ovo biti moja posljednja utakmica? Mislim samo na meč sa Dortmundom. To je najvažniji meč Reala u posljednjih 10 godina i ne pada mi na pamet da razmišljam o svojoj budućnosti”, dodao je Murinjo.

Klop je mnogo oštrije reagovao na navode “Bilda”.

“Ovo je potpuno budalasta priča. Nikada nikome nisam rekao da Murinjo ide u Čelzi ili neki drugi klub. Nisam osoba koja to radi”, rekao je Klop.

Sjajni trener je poručio da je veliki prijatelj sa Portugalcem i da mu to nikada ne bi uradio.

“Ova priča je izmišljena. Murinjo je kolega i prijatelj, nikad mu ne bih napravio ovakvu stvar. Čuo sam za to prije utakmice sa Fortunom i bio sam jako razočaran i ljut, jer je to potpuno netačno”, zaključio je Klop.

Bonus video: