Murinjo o povratku na Old Traford: Bilo je baš kao što sam očekivao

Portugalac razočaran zbog poraza od direktog rivala za vrh tabele
2117 pregleda 0 komentar(a)
Murinjo i štoper Junajteda, Heri Megvajer, Foto: AP
Murinjo i štoper Junajteda, Heri Megvajer, Foto: AP

Menadžer Totenhema, Žoze Murinjo, u prvom meču na Old Trafordu nakon otkaza koji je dobio u Mančester Junajtedu doživio je poraz od "crvenih đavola" rezultatom 2:1 u meču 15. kola engleskog Premijeršipa.

Murinjo je o samom dočeku na Teatru snova rekao da je bilo veoma pristojno i lijepo, a o utakmici da je njegov tim napravio korak nazad porazom od direktog rivala za vrh tabele.

"Bilo je lijepo, pristojno, baš kao što sam i očekivao da će biti. Ipak, ovaj poraz je korak unazad protiv ekipe koja igra s istim ciljem kao mi i koja se pokušava popeti među šest najboljih ekipa u Premijeršipu, ali moramo nastaviti da radimo. Tokom utakmice smo napravili neke greške, ali nema potrebe žaliti za tim, jer već u subotu protiv Barnlija igramo težak meč", istakao je Murinjo.

Portugalac je kazao da su njegovi igrači znali opasnost koju svojim kretanjem s lijeve strane donosi Markus Rašford koji je protiv Totenhema postigao dva pogotka, prenosi Kliks.

"Gol koji je Mančester Junajted postigao na početku drugog poluvremena dao im je šansu da igraju na način na koji su igrali. Kazao sam svojim igračima gdje je Rašford najopasniji, znali smo da je najopasniji kada uđe s lijeve strane, ali nažalost smo baš na taj način primili gol", kazao je Murinjo.

U narednom kolu Totenhem će igrati protiv Barnlija, a Junajted gradski derbi protiv Mančester Sitija.

Bonus video: