Murinjo u Realu: Nije pitanje da li se vraća, nego kada se vraća

Takođe, list je naveo da će Murinjov pomoćnik biti trener Real Sosijedada Ćavi Alonso, koji je igrao kod Murinja u Realu
4292 pregleda 0 komentar(a)
Žoze Murinjo
Žoze Murinjo
Ažurirano: 25.10.2019. 19:07h

Portugalski trener Žoze Murinjo izabrao je Real Madrid za svoj novi klub, a za pomoćnika Ćavija Alonsa, prenijeli su španski mediji.

Murinjo nema posao od decembra, kada je dobio otkaz u Mančester junajtedu zbog loših rezultata. On od tada gostuje na brojnim televizijama kao stručni konsultant, ali se spekuliše da pokušava da se vrati trenerskom poslu.

Trener Reala Zinedin Zidan je pod velikim pritiskom zbog lošijih rezultata i poraza od novajlije u ligi Majorke u prvenstvu.

"As" je prenio je da je Murinjo izabrao Real i da je uvjeren da nije pitanje da li će se se vratiti u klub, nego kada će se to dogoditi.

Takođe, list je naveo da će Murinjov pomoćnik biti trener Real Sosijedada Ćavi Alonso, koji je igrao kod Murinja u Realu.

Murinjo je predvodio Real od 2010. do 2013. godine i za to vreme osvojio je titulu šampiona, Kup kralja i Superkup Španije.

Portugalac je u 178 utakmica imao 128 pobjeda.

U proteklih godinu dana mediji su spekulisali o njegovom povratku u Madrid i isticali da je u odličnim odnosima sa predsjednikom Reala Florentinom Peresom.

Bonus video: