Murinjo zbog Intera neće u Juve

"Murinjova želja da u svakom momentu javno kaže da je "interista" ne daje šanse ovom poslu", piše madridski "As"
1689 pregleda 0 komentar(a)
Ovako je Murinjo reagovao na uvrede navijača Juventusa, Foto: Beta/AP
Ovako je Murinjo reagovao na uvrede navijača Juventusa, Foto: Beta/AP

Žoze Murinjo nije kandidat za trenera Juventusa uprkos naporima portugalskog super-agenta Žorža Mendeša da svog zemljaka pošalje u Torino nakon iznenađujućeg odlaska Masimilijana Alegrija, tvrdi madridski "As".

Murinjo je prije nekoliko dana priznao da opcija "stara dama" nije samo medijska priča:

"Jedan od igrača sa kojim ima sjajne relacije nedavno mi je rekao: "trebalo bi da dođeš', a ja sam mu odgovorio: "ne vole me tamo, priznao je Murinjo.

Vjeruje se da je mislio upravo na Juventus, da je pomenuti igrač Kristijano Ronaldo, ali Murinjo navodno ne želi da se upušta u torinsku avanturu najviše zbog prošlosti s Interom.

"Murinjova želja da u svakom momentu javno kaže da je "interista" ne daje šanse ovom poslu. Ronaldo i Murinjo su opet u dobrim odnosima, ali Juve nije uključen u cijelu priču i ima druge planove. Na kraju, izgleda da ni Murinjo ni Juventus nisu previše zainteresovani da do saradnje dođe, iako bi je Ronaldo rado prihvatio", navodi "As".

Opcija da se Murinjo vrati u Inter s kojim je 2010. godine osvojio sve gotovo da više ne postoji (očekuje se da već od ponedjeljka na klupu "crno-plavih" sjedne Antonio Konte), pa se sve više spekuliše da bi Murinjo mogao da preuzme Pari Sen Žermen, te da je u igri i Bajern ako riješi da smijeni Nika Kovača.

"Neću žuriti i pažljivo ću odabrati naredni klub. Prvo moram da se uvjerim u ozbiljnosti projekta kluba koji poželim da preuzmem", istakao je nedavno Murinjo.

Bonus video: