Najstrastveniji pušači među fudbalerima

Sajt Goal.com je napravio listu 10 najstrastvenijih pušača u svjetskom fudbalu
479 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 29.06.2015. 09:12h

Mnoge fudbalske zvijezde su se prepustile mnogim porocima. Nekima je kocka ušla u krv, drugi su odavno bankrotirali zbog velikih gluposti, treći se liječe od alkoholizma, a mnogi se „truju” cigaretama.

Sajt Goal.com je napravio listu 10 najstrastvenijih pušača u svjetskom fudbalu.

10. Dimitar Berbatov

Iako ga mnogi kritikuju, Berbatov izgleda za to ne mari i opušteno se u javnosti pojavljuje sa cigaretom u ustima. Priznao je da to ponekad radi kako bi izgledao „kul”, jer mu cigareta „stoji”.

9. Fabio Koentrao

Prije tri godine, mediji su uhvatili Koentraoa „na djelu”. Bio mu je 24. rođendan i htio je da se opusti, ali su ga Žoze Murinjo i navijači Real Madrida kaznili.

Specijalni ga je sklonio sa meča protiv Viljareala, dok su ga pristalice „merengesa” javno prozivale, iako samo povremeno „zapali”.

„Veoma sam razočaran onim što se pisalo po medijima. Ja sam fantastičan profesionalac, uvijek sam pružao sve i nije fer da se u to posumnja zbog izolovanog čina”, pravdao se Portugalac.

8. Vejn Bridž

Bivši defanzivac Čelzija Vejn Bridž, koji je nekako preživio to što je Džon Teri imao aferu sa njegovom djevojkom, strastveni je pušač.

Nije se libio da pokaže paklicu „marlboro golda” u javnosti, što je i dokazao kada je dolazio na premijeru filma „Tvajlajt”.

7. Vojčih Ščešni

Vojčih Ščešni je pao u nemilost Arsena Vengera nakon utakmice sa Sautemtonom, pa je prvi golman postao David Ospina.

Razlog - ne samo slabe odbrane, već pušenje u svlačionici nakon poraza, koje su Poljaka „koštale” 20.000 funti.

To ga nije opametilo, jer je pušio i uoči meča Poljska - Gruzija.

6. Vesli Snajder

„Bad boy” holandskog fudbala je na Ibici uhvaćen kako sa uživanjem puši skoro do samog filtera.

5. Ešli Kol

Ešli Kol nikada nije mnogo mario za savjete trenera i prijatelja da ostavi cigarete. Uvijek je pušio, a sebi je oduška najviše davao tokom odmora. Izgleda da mu to ne smeta previše, jer neumorno šparta uz lijevu aut-liniju.

Sada kaže da je „batalio”.

4. Vejn Runi

Kapiten Mančester Junajteda i reprezentacije Engeske nekada je bio strastven pušač, a fotografije sa cigaretama u ustima kružile su po internetu veoma često.

Igrač od kojeg se očekivalo puno više nego od Kristijana Ronalda je možda za životni moto izabrao riječi nekadašnjeg saigrača Berbatova.

„Ukoliko neko ima sjajne kvalitete, ne treba da puno da se trudi”.

3. Mesut Ozil

Pri vrhu liste je još fudbalera Arsenala. Doduše, Mesit Ozil je uhvaćen sa cigaretom na odmoru 2011. godine, kada je igrao sa Real Madrid.

Ali, navike je donio i u London, gdje je išao u specijalizovanu radnju kako bi sebi kupio nargilu.

2. Džek Vilšir

Talentovani vezista bi mogao da postane jedan od najboljih engleskih igrača, ali ga „ubiše” arogancija i loše navike.

„Naravno da ne odobravam to. Mi ne želimo da pušimo. Ja sam pušio prije i prestao sam. On je mlad momak, naučiće”, rekao je Ešli Kol.

1. Mario Baloteli

Kontroverznom Italijanu Mariju Baloteliju je pušenje još i najmanji grijeh.

Napadač koji je zaboravljen u Liverpulu je postavljao rastističke i antisemitski komentare na društvenim mrežama, umalo vatrometom zapalio kuću, htio da se bije sa nekadašnjim trenerom Robertom Manćinijem...

Zaista, pušenje je pri svemu tome još i sjajno.

Galerija

Bonus video: