Naši omladinci primili 11 golova od Danske u dva meča

Mlađi omladinci izgubili 5:2 od Danske u Podgorici, samo dva dana nakon poraza od 6:0.
2 komentar(a)
Omladinska, Foto: FSCG
Omladinska, Foto: FSCG
Ažurirano: 12.05.2016. 19:50h

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je od vršnjaka iz Danske na Starom aerodromu sa 5:2, u drugom prijateljskom meču igranom u tri dana.

U utorak popodne, Danci su bili još ubjedljiviji, slavili su sa 6:0.

Crna Gora je danas povela golom Račića iz penala u 12. minutu, i sa prednošću od 1:0 je otišla na odmor.

Danci su se razgoropadili u nastavku, u kojem su postigli pet golova. Sve što su naši omladinci uspjeli da urade bio je gol za 2:2, koji je postigao Muratović.

"Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, bili borbeni, kontrolisali igru, postigli gol... Gotovo da nemam nijednu primjedbu na prvi dio igre. Međutim, dozvolili smo da u šest minuta primimo dva gola nakon dva prekida, što se negativno odrazilo na ekipu pa su do kraja utakmice pružili mnogo manje nego do tada, što je omogućilo Dancima, koji su se pokazali kao odlična ekipa, da zabilježe još jednu ubjedljivu pobjedu. Treba napomenuti da je na ova dva meča debitovalo pet igrača, a svakako da nam je hendikep bio izostanak velikog broja igrača", rekao je selektor Aleksandar Miljenović za sajt FSCG.

Crna Gora – Danska 2:5

Podgorica - Trening kamp FSCG.Sudija: Dalibor Vujisić (Crna Gora). Strijelci: Račić u 12. i Muratović u 63. minutu za Crnu Goru, Markusen u 48. i 72, Kabongo u 54, Anderson u 70. i Ramkilde u 80. minutu za Dansku.

Crna Gora: Nemanja Lemajić, Luka Malešević, Danilo Marković, Balša Banović, Marko Tući, Dejan Račić (Balša Sekulić), Filip Markišić (Kosta Aleksić), Nebojša Šćekić (Dušan Bigović), Ilija Vukotić (Meldin Drešković), Marko Miličković (Vladan Kordić), Belmin Muratović (Admir Musić).

Danska: Jakob Pric Larsen, Adnan Čurović, Žoel Kabongo, Mads Olsen, Jakob Johanson (Marko Ramikilde), Daniel Skov (Anders Drejer), Kristijan Kudsk (Oliver Kjergard), Mads Emil Madsen (Gregers Lauricen), Andreas Kaltoft (Oskar Bur), Gustav Markusen.

Bonus video: