Navijači brutalno vrijeđali Vermezovića, klub traži model da ga smijeni

Navijačke uvrede i psovke bile su toliko glasne, toliko intenzivne, toliko neukusne, da je bilo neprijatno svima koji su mogli da ih čuju, a ne samo Vermezoviću.
80 pregleda 33 komentar(a)
vermezović, Foto: Filip Roganović
vermezović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 02.05.2018. 19:49h

Mnogo emotivno bilo je danas na stadionu Mladosti, u revanšu polufinala Kupa, što se i očekivalo za meč velikog uloga, utakmicu koja je maltene odlučivala o trofeju, ali neke stvari zaista su prevazišle granice zdravog razuma i dobrog ukusa.

Trener Budućnosti Vladimir Vermezović brutalno je izvrijeđan od strane navijača svog kluba po završetku utakmice, nakon ispadanja iz Kupa.

Uvrede i psovke bile su toliko glasne, toliko intenzivne, toliko neukusne, da je bilo neprijatno svima koji su mogli da ih čuju, a ne samo Vermezoviću.

Beogradski trener nije uspio da u živom prenosu na TV Arenasporta da svoje utiske o meču, a kasnije je bez riječi otišao do obližnjeg kampa Budućnosti.

Podgorički tim rezultatski odavno nije stajao gore, Vermezović je vjerovatno propustio posljednju priliku da sačuva posao, ali, na kraju dana - sve je to fudbal, nije pitanje života i smrti, ne dešava se ni prvi, a ni posljednji put da trener Budućnosti ima slabe rezultate, ali takve uvrede ne zaslužuje niko...

Nema sumnje, odbrojani su dani Vladimira Vermezovića na klupi Budućnosti, čelnici kluba treba samo da pronađu "model" kako da se rastanu sa njim, da pokušaju da sporazumno smanje veliku odštetu loju treba da mu isplate po ugovoru u slučaju otkaza.

Do tada, Vermezović će normalno dolaziti na posao, vjerovatno će voditi ekipu i u subotu protiv Rudara u Pljevljima.

Bonus video: