Navijači Sitija nezadovoljni zbog Manćinijevog odlaska

"Ove sezone nismo osvojili nijedan trofej, ali navijači ne smatraju da je sezona bila neuspješna", poručio je Parker.
0 komentar(a)
Manćini, Foto: Beta/AP
Manćini, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.05.2013. 20:43h

Pristalice Mančester sitija razočarane su zbog odlaska Roberta Manćinija uprava kluba je ove sezone imala nerealne ambicije, saopštilo je udruženje navijača “građana”.

"Očekivali smo da će dobiti otkaz poslije poraza od Vigana, ali svi smo razočarani jer se to dogodilo juče, godinu dana nakon što je Siti osvojio Premijer ligu. Za naše navijače 13. maj 2012. je poseban datum, a sada je na neki način izgubio na značenju", rekao je Kevin Parker iz Udruženja navijača "plavaca".

On je dodao da se ne slaže sa upravom kluba, koja je sinoć prekinula saradanju sa Manćinijem, jer tim pod njegovim vođstvom nije ostvario nijedan zacrtani cilj ove sezone.

"Sumnjam da su ciljevi bili da se osvoje Premijer liga i FA kup. U interesu navijača je da klub bude uspješan i osvaja trofeje, što smo kod Manćinija imali. Ove sezone nismo osvojili nijedan trofej, ali navijači ne smatraju da je sezona bila neuspješna", poručio je Parker.

Siti ove sezone nije uspio da odbrani titulu u Premijer ligi, dok je u subotu na Vembliju doživio šokantan poraz od Vigana u finalu engleskog FA kupa (1:0).

Bonus video: