Navijači Slaska stigli na Ostrvo - samo da bi se tukli sa fanovima Sevilje!

Poljski huligani su doputovali su na Ostrvo samo da bi se obračunali sa navijačima Sevilje. Španija im je daleko, Engleska je bliža! A tu je i faktor iznenađenja...
4 komentar(a)
Tuča, Foto: Screenshot: youtube.com
Tuča, Foto: Screenshot: youtube.com
Ažurirano: 21.10.2015. 19:59h

Nevjerovatne scene u Mančesteru - žestoka tuča dvije navijačke grupe u centru grada, letjele su stolice, bilo je i povrijeđenih... Sve uoči utakmice Lige šampiona, Mančester siti - Sevilja.

Ne bi vjerovatno bilo ništa neuobičajeno da u makljaži nisu učestvovali navijači ekipe koja nema veze ni sa Engleskom, ni sa Španijom, ni sa Ligom šampiona. U pitanju su ozloglašeni fanovi poljskog Slaska!

Poljski huligani su doputovali su na Ostrvo samo da bi se obračunali sa navijačima Sevilje. Španija im je daleko, Engleska je bliža! A tu je i faktor iznenađenja... Dvije ekipe sastale su se prije dvije sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope i očigledno da su ostali neraščićeni računi.

Englezi očima nisu vjerovali - u njihovom gradu tukli su se Španci i Poljaci.

Mediji sa Ostrva pišu da su navijači Sevilje mirno sjedjeli u kafićima, kada su ih napale pristalice Slaska.

Kakav glas bije navijače iz Vroclava, svjedoče scene iz Podgorice prije tri ljeta, 19. jula 2012. Oko hiljadu navijača Slaska držalo je te večeri pod opsadom glavni grad Crne Gore, a u tuči sa policijom povrijeđeno je 11 ljudi.

Bonus video: