"Ne interesujem ih ja, već moj novac": Adebajor htio da se ubije zbog porodice

"Moju porodicu interesuje samo moj novac, a ne ja. Recimo, bio sam povrijeđen, i to ozbiljno, dok sam bio u Totenhemu, a braća me nijednom nisu pitala kako sam, već samo tražili da im šaljem novac - za školarinu djeci, za ovo, za ono...", kaže Adebajor
1 komentar(a)
Emanuel Adebajor, Foto: Beta/AP
Emanuel Adebajor, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.11.2017. 20:34h

Emanuel Adebajor je jedan od najboljih afričkih fudbalera 21. vijeka, sa impozantnom karijerom u Totenhemu, Arsenalu, Mančester sitiju, Realu...

Napadač iz Toga sada je u Turskoj, u ekipi Bašakšehira, za koju je potpisao krajem januara ove godine.

Iako je odavno, dobrim transferima, zaradio mnogo novca, njegov život je, tvrdi, prilično komplikovan, upravo zbog toga što je - bogat.

Probleme u životu mu prave oni koji bi trebalo da su mu najveća podrška - članovi porodice.

"Zbog njih sam više puta htio da se ubijem", rekao je 33-godišnji fudbaler.

Razlog je - novac.

"Moju porodicu interesuje samo moj novac, a ne ja. Recimo, bio sam povrijeđen, i to ozbiljno, dok sam bio u Totenhemu, a braća me nijednom nisu pitala kako sam, već samo tražili da im šaljem novac - za školarinu djeci, za ovo, za ono...", kaže Adebajor.

"Tužno je kada porodicu izvučeš iz siromaštva, a onda postanu nezajažljivi. Nikada im nije dosta, ne cijene ništa što sam uradio za njih, mada mislim da su moja dva mlađa brata izmanipulisana od članova šire familije".

On kaže da već duže vrijeme nije u kontaktu sa porodicom.

"Morao sam ovo da ispričam, jer bi mogle da se pojave priče kako nisam uradio ništa za njih. Prekinuo sam kontakte, često mijenjam brojeve telefona, kako ne bi mogli da me dobiju", kazao je Adebajor.

Bonus video: