Neizmjerna tuga - preminuo 14-godišnji fudbaler Atletika

Dječak koji je u „kolćonerose” stigao kao sedmogodišnjak je umro danas, ali nije saopšteno od čega. Mediji samo saznaju da nije od koronavirusa
14373 pregleda 1 komentar(a)
Kristijan Minćola, Foto: Twitter.com/Atleti
Kristijan Minćola, Foto: Twitter.com/Atleti

U Španiji se mrtvi od koronavirusa broje hiljadama, situacija u toj zemlji je najgora nakon Italije. Ali, jedna smrt koja nije povezana sa pandemijom je potresla sve na Pirinejskom poluostrvu.

Atletiko Madrid je objavio da je preminuo njegov 14-godišnji fudbaler, Kristijan Minćola.

Dječak koji je u „kolćonerose” stigao kao sedmogodišnjak je umro danas, ali nije saopšteno od čega. Mediji samo saznaju da nije od koronavirusa.

- Šokirani smo zbog tužne vijesti o smrti našeg igrača i duboko žalimo. Atletiko Madrid i cijela familija Atletika će biti uz Kristijanovu porodicu u ovim trenucima neizmjernog bola - rekao je predsjednik Atletika, Enrike Sereso.

I generalni direktor Migel Anhel Hil je skrhan od bola.

- Posljednjih dana su umrli ljudi koji su nam bili vrlo bliski. Neki od koronavirusa, a neki od drugih bolesti i osjećaj da se ne mogu oprostiti od njih kako zaslužuju, kao u slučaju Kristijana, velika je nepravda i ostavljaju srce slomljenim. Od danas će naša zastava biti spuštena na pola koplja za Kristijana i sve sportiste koji su umrli posljednjih sedmica.

Bonus video: