Nejmar je moj igrač, ne znam šta se dešava sa njim i klubom - Vijesti.me
TOMAS TUHEL O BRAZILCU

Nejmar je moj igrač, ne znam šta se dešava sa njim i klubom

Brazilac je u ljeto 2017. godine iz Barselone za rekordan transfer od 222 miliona eura prešao u Pari Sen Žermen

Tuhel i Nejmar
Tuhel i Nejmar (Foto: Darko Vojinovic)

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da je Nejmar želio da napusti klub i prije nego što je počeo turnir Kopa Amerike u Brazilu. 

Svjetski mediji nedjeljama spekulišu da je Nejmar blizu povratka u Barselonu i da je čak pristao i na manju platu kako bi napustio Pari Sen Žermen i vratio se na Kamp Nou. 

Brazilac je u ljeto 2017. godine iz Barselone za rekordan transfer od 222 miliona eura prešao u Pari Sen Žermen. 

Zbog povrede nije igrao na Kopa Amerika, na kome je njegova reprezentacija trijumfovala, a kasnio je sa povratkom na pripreme pariskog kluba.

"Znao sam da je Nejmar želio da ode i prije Kopa Amerike. Među nama je sve jasno, sada je to stvar kluba i Nejmara. Uvijek sam razočaran kada fudbaler kasni na treninge, ali sada radimo zajedno, on je ovdje. Ne znam šta se dešava, on je moj igrač i ako je u svlačionici, on je moj igrač. Naravno, radiću sa njim, moram da se prilagodim svakoj situaciji i moram da budem fleksibilan", rekao je Tuhel.

Tuhel je rekao i da misli da će Nejmar putovati sa ekipom na predsezonsku turneju po Kini.

"Nejmar se u ponedjeljak vratio i on će, kao i ostali fudbaleri, biti podvrgnut testiranjima. Moramo da imamo rezultate kako bismo napravili planove, ostali igrači su trenirali nedjelju dana više kako bi bili spremni da igraju, a Nejmar će biti spreman za treninge", naveo je trener Pari Sen Žermena.