Nejmar je moj igrač, ne znam šta se dešava sa njim i klubom

Brazilac je u ljeto 2017. godine iz Barselone za rekordan transfer od 222 miliona eura prešao u Pari Sen Žermen
2926 pregleda 0 komentar(a)
Tuhel i Nejmar, Foto: Darko Vojinovic
Tuhel i Nejmar, Foto: Darko Vojinovic

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da je Nejmar želio da napusti klub i prije nego što je počeo turnir Kopa Amerike u Brazilu.

Svjetski mediji nedjeljama spekulišu da je Nejmar blizu povratka u Barselonu i da je čak pristao i na manju platu kako bi napustio Pari Sen Žermen i vratio se na Kamp Nou.

Brazilac je u ljeto 2017. godine iz Barselone za rekordan transfer od 222 miliona eura prešao u Pari Sen Žermen.

Zbog povrede nije igrao na Kopa Amerika, na kome je njegova reprezentacija trijumfovala, a kasnio je sa povratkom na pripreme pariskog kluba.

"Znao sam da je Nejmar želio da ode i prije Kopa Amerike. Među nama je sve jasno, sada je to stvar kluba i Nejmara. Uvijek sam razočaran kada fudbaler kasni na treninge, ali sada radimo zajedno, on je ovdje. Ne znam šta se dešava, on je moj igrač i ako je u svlačionici, on je moj igrač. Naravno, radiću sa njim, moram da se prilagodim svakoj situaciji i moram da budem fleksibilan", rekao je Tuhel.

Tuhel je rekao i da misli da će Nejmar putovati sa ekipom na predsezonsku turneju po Kini.

"Nejmar se u ponedjeljak vratio i on će, kao i ostali fudbaleri, biti podvrgnut testiranjima. Moramo da imamo rezultate kako bismo napravili planove, ostali igrači su trenirali nedjelju dana više kako bi bili spremni da igraju, a Nejmar će biti spreman za treninge", naveo je trener Pari Sen Žermena.

Bonus video: