Nesta van terena mjesec

Alesandro Nesta je u meču sa Ćezenom povrijedio rame i procjenjuje se da će propustiti prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema (15. februar).
59 pregleda 0 komentar(a)
Nesta, Foto: REUTERS
Nesta, Foto: REUTERS
Ažurirano: 24.01.2011. 19:51h

Milan će vjerovatno narednog mjeseca morati da sastavlja odbranu bez Alesandra Neste - lider posljednje linije je u meču sa Ćezenom povrijedio rame i procjenjuje se da će vjerovatno propustiti prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema (15. februar).

„Nesti je možda potrebna i operacija, ali ona sada nije nephodna, mogla bi da se odloži do ljeta. Kako sada stvari stoje, za rehabilitaciju su potrebne tri do četiri sedmice”, stoji u saopštenju Milana na zvaničnom sajtu.

Lideru Serije A, međutim, nije najveći problem povreda Neste, jer su na spisku igrača koji su van stroja još Klarens Sedorf, Đenaro Gatuzo, Kevin-Prins Boateng, Andrea Pirlo, Đanluka Zambrota, ali se očekuje da se oni oporave do duela sa Totenhemom.

Milan će te probleme pokušati da nadomjesti tako što će kupovati do kraja januara - već je doveden Urbi Emanuelson iz Ajaksa, posao je već praktično gotov sa Markom van Bomelom, a očekuje se i dolazak lijevog beka Đenove Domenika Kriśita.

Bonus video: