Dokazni materijal: Baskijci objasnili Barseloni da nema razloga da kuka

Sosijedad je poslao Barseloni snimnke pravih kadrova, i to ne samo iz posljednjeg remija...
3466 pregleda 0 komentar(a)
Pike i Ljorente
Pike i Ljorente
Ažurirano: 15.12.2019. 21:02h

Barselona je nezadovoljna remijem u San Sebastijanu protiv Real Sosijedada 2:2, na stub srama stavila glavnog sudiju Rohasa, a zvaničnici katalonskog giganta remi svog tima nazivaju krađom neviđenih razmjera.

Pogotovo što su duel u prvom poluvremenu Busketsa i Davida Ljorentea okarakterisali kao penal domaćinu a oglušili su se u "istoj" situaciji u duelu Ljorentea i Pikea, kada po njima nije sviran očigledan penal.

Sosijedad je odlučio da skine mrlju sa svog remija, po njima zasluženog, pa je Barseloni poslao kadrove koji dokazuju da penal i nije bilo.

"Ako neko publikuje neke kadrove, mi smo spremni izići u susret i pomoći da izaberu prave", stoji na zvaničnom tviteru kluba iz San Sebastijana.

Baskijski klub se nije zaustavio samo na spornoj ovosezonskoj utakmici 17. kola sa Barsom, već se potrudio da objavi i istoriju nepravdi ančinjenu tom klubu u ranijim međusobnim utakmicama. A na kraju, uz poruku da je potrebno više fer-pleja, publikovali su fotografiju bivših kapitena Prijeta i Inijeste.

Bonus video: