Nikola Dedaj novi sportski direktor Mornara

Želja mi je da se fudbalski Bar ujedini za dobrobit Mornara i da Bar naredne sezone ponovo dobije prvoligaša. Malo je vremena za konsolidaciju redova ali idemo korak po korak", istakao je Dedaj .
826 pregleda 0 komentar(a)
nikola, Foto: MEDIA Pro
nikola, Foto: MEDIA Pro
Ažurirano: 02.08.2011. 11:43h

Želja svih u taboru starijeg barskog drugoligaša je i više nego jasna.

Ekspresan povratak u elitu je cilj koji se nameće sam po sebi. Nakon odlazaka nekoliko čelnih ljudi kluba nakon gubitka prvoligaškog statusa, ali i gotovo kompletnog igračkog pogona, predsjednik FK Mornar Žarko Pavićević donio je odluku da u znatnoj mjeri smanji administrativni kapacitet i da se šansa ukaže mlađim ljudima željnim rada i dobrih rezultata.

Tako je za novog sportskog direktora postavljen je Nikola Dedaj, mladi i ambiciozni sportski radnik koji će u saradnji sa stručnim štabom ali i čelnim čovjekom Mornara voditi brigu o najstarijem barskom fudbalskom kolektivu.

"Naravno da mi je velika čast što ću obavljati tu zahtjevnu funkciju u narednom periodu i što je predsjednik Pavićević baš meni ukazao povjerenje kao mladom čovjeku željnom dokazivanja. Imamo izuzetno mlad igrački kadar, treba nam nekoliko igrača i moja je želja da pojačanja baš budu iz Bara. Međutim, nećemo bježati ni od prakse dovođenja par igrača sa strane ukoliko imaju kvalitet koji nam je potreban. Svi fudbaleri moraju dobiti ugovore sa jasnim odrednicama šta su njihove, a šta obaveze kluba. I tako će biti. Želja mi je da se fudbalski Bar ujedini za dobrobit Mornara i da Bar naredne sezone ponovo dobije prvoligaša. Malo je vremena za konsolidaciju redova ali idemo korak po korak", istakao je Dedaj .

Bonus video: