Nikšićko pivo opet uz "hrabre sokole"

Pivara "Trebjesa" će uz crnogorsku reprezentaciju ponovo biti sa svojim najpoznatijim brendom, Nikšićkim pivom, saopšteno je iz FSCG.
2 komentar(a)
Nikšićko pivo, Foto: FSCG
Nikšićko pivo, Foto: FSCG
Ažurirano: 15.03.2017. 16:36h

Pivara „Trebjesa“ biće u naredne dvije godine zvanični sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore.

Uz crnogorsku reprezentaciju pivara će biti ponovo sa svojim najpoznatijim brendom, Nikšićkim pivom, saopšteno je iz FSCG.

"Naša povezanost sa fudbalom traje već godinama. Kroz različite forme podržavamo ovaj sport, jer su fudbal i pivo savršen spoj. Zato smo uvjereni da naša reprezentacija ima kvalitet, snagu i volju za nove uspjehe i pobjede. Mi smo tu, da ih, zajedno sa navijačima, podržimo i da im damo vjetar u leđa za sve buduće dobre rezultate, kazala je Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare „Trebjesa“.

"Ponosni smo što će veliki brend, kao što je Nikšićko pivo, u naredne dvije godine biti uz našu fudbalsku reprezentaciju. Nadamo se da ćemo opravdati povjerenje dobrim rezultatima i priuštiti navijačima mnogo razloga za radovanje u predstojećim kvalifikacijama", kazao je predsjednik FSCG Dejan Savićević.

Kako su saopštili iz FSCG, pivara „Trebjesa“ je i u prethodnom periodu podržavala razvoj fudbala u Crnoj Gori. U partnerstvu sa Savezom i Upravom za mlade i sport kompanija je realizovala Nikšićko pivo Fan Cup, nacionalno takmičenje u malom fudbalu za igrače amatere.

Bonus video: