Ništa od Pogbe, Real aktivira opciju B?

Van de Bek je prošle sezone oduševio sa 17 golova i cijena mu je enormno skočila na tržištu, pa bi kraljevski klub morao da izdvoji između 60 i 70 miliona eura kako bi ga doveo, prenosi Tanjug
1881 pregleda 0 komentar(a)
Van de Bek, Foto: AP
Van de Bek, Foto: AP

Real Madrid označio je vezistu Ajaksa Donija van de Beka kao alternativu ukoliko ne ostvari transfer najboljeg fudbalera Mančester junajteda Pola Pogbe, prenosi Marka.

Van de Bek je prošle sezone oduševio sa 17 golova i cijena mu je enormno skočila na tržištu, pa bi kraljevski klub morao da izdvoji između 60 i 70 miliona eura kako bi ga doveo, prenosi Tanjug.

Vrijednost Pogbe je za najmanje 30 miliona više, ali klub sa Old Traforda nema namjeru da ga pusti i izvjesno je da će Real morati da se okrene Holanđaninu.

Van de Bek je sa Ajaksom priredio senzaciju u osmini finala Lige šampiona pobjedom u Madridu nad Realom 4:1potom je izbacio Juventus, a onda i zaustavljen nesrećno od Totenhema u polufinalu.

Sjajna sezona "kopljanika" znači i odlazak najboljih, pa je tako Frenki de Jong ranije dogovorio transfer u Barselonu, na izlaznim vratima je kapiten Matajs de Liht, a pored Van de Beka postoji interesovanje i za Tadića, Hakima Zijeha, golmana Andrea Onanu...

Real je već potrošio preko 300 miliona ovog leta na transfere Edena Azara, Luke Jovića, Ferlanda Mendija, Rodriga Goesa i Edera Militaa, ali mu je potreban još jedan vezista visokog kvaliteta kao što je van de Bek.

Bonus video: