Nova energija Sutjeske: Rakojević kreće na Kiprane sa tri 20-godišnjaka

Nikšićani u Nikoziji igraju revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona nakon poraza od 1:0 kod kuće, trener Sutjeske suprotstaviće APOEL-u tim sa mladim igračima Osmajićem, Bubanjom i Marušićem u prvoj postavi
4116 pregleda 7 komentar(a)
Osmajić je ušao sa klupe i izborio penal u prvom meču protiv APOEL-a, Foto: Savo Prelević
Osmajić je ušao sa klupe i izborio penal u prvom meču protiv APOEL-a, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.07.2019. 17:36h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Umor, povreda Marka Ćetkovića i virus koji je „napao“ Boža Markovića natjerali su trenera Sutjeske Nikolu Rakojevića da bitno promijeni tim u odnosu na meč sa APOEL-om prije sedam dana u Nikšiću.

I biće četiri čak četiri pormjene, dvije prinudne.

Markovićevo mjesto u špicu zauzeće iskusni Bojan Božović, dok će Ćetkovića u startnoj postavi zamijeniti Milutin Osmajić, koji je prošle sedmice u Nikšiću ušao na poluvremenu i bio jedan od najboljih u taboru crnogorskog šampiona.

Umor, veliki broj utakmica koje tek čekaju Sutjesku (najmanje osam, a možda i svih deset odigraće Nikšićani tokom avgusta), natjerali su Rakojevića i na određene rotacije.

Tako u prvoj postavi večeras neće biti Novice Erakovića i Marka Vučića, umjesto kojih u vatru upadaju mladi Aleksa Marušić i Vladan Bubanja.

Dakle, večeras će se u Nikoziji predstaviti najmlađa Sutjeska na evrosceni ovog ljeta - sa tri 20-godišnjaka, aktuelna i potencijalna mlada reprezentativca Bubanjom, Osmajićem i Marušićem.

Duel na "GSP areni" počinje u 19 sati po našem vremenu, a prenos je na RTCG 2.

Bonus video: