Nova vizija Dečića

Na novom terenu sa sintetičkom podlogom u Tuzima održaće se dvodnevni prijateljski turnir, na kom pored domaćina Dečića učestvuju još Zeta, Mogren i Kom.
57 pregleda 0 komentar(a)
Dečić, Foto: Vesko Belojević
Dečić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 28.01.2012. 08:34h

Na novom terenu sa sintetičkom podlogom u Tuzima održaće se dvodnevni prijateljski turnir, na kom pored domaćina Dečića učestvuju još Zeta, Mogren i Kom. U današnjim polufinalnim okršajima Tuzani će od 11 časova odmjeriti snage sa Komom, dok Zeta i Mogren igraju od 14 časova. U nedjelju će se u istim terminima odigrati meč za treće mjesto i finalna utakmica.

U klubu iz Tuzi planiraju da prijateljski pripremni turnir bude tradicionalan. U Dečiću su takođe prezadovoljni što su poboljšani uslovi za rad...

"Ovo je prava stvar, značajno su unaprijeđeni uslovi za trening. Imamo dosta talenata, a u okviru kluba krenuće i škola fudbala. Mi već imamo oko 150 fudbalera u mlađim selekcijama. Zahvalni smo ljudima iz Fudbalskog saveza Crne Gore i opštine Podgorica, koji su prepoznali da je Tuzima bio potreban ovakav tereističe Hasim Đoković, sportski direktor Dečića.

Operativac Tuzana, koji se u fudbalskim danima dokazivao u dresu Budućnosti, Dečića, Vlaznije, potom jedno vrijeme i u Italiji, predvodi i omladinsku ekipu Dečića...

"Najbitnije da je sve krenulo, a upravo na mjestu na kom je napravljen novi teren improvizovao sam treninge u posljednjih šest godina - postavljao golove, mreže... Sada će naši igrači imati puno bolje uslove, a glavni teren može da se sačuva za odigravanje utakmica. Kod nas su se afirmisali Padović, Krnić, Pepić, Enis Đoković, Adis Đoković, Nuhodžić, Lazarević. Mladi Adžović je stigao iz Budućnosti, ali je u Dečiću doživio afirmaciju. Podsjećam i da su naši omladinci Bećović i Kaljaj već debitovali za seniorsku ekipu", zaključio je Đoković.

Bonus video: