Novi kiks Partizana, Zvezda na čistini

Partizan u zaostalom meču odigrao kod kuće neriješeno sa Radom (1:1), pa Zvezda ima devet bodova više od vječitog rivala
5 komentar(a)
Partizan, Foto: Beta-AP
Partizan, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 23.09.2015. 19:07h

Fudbaleri Partizana igrali su večeras na domaćem terenu protiv ekipe gradskog rivala Rada neriješeno 1:1, u zaostaloj utakmici 6. kola Superlige Srbije.

Izabranici trenera Zorana Milinkovića priredili su novo razočaranje navijačima i sada zaostaju devet bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

Crno-bijeli su drugim remijem zaredom u Humskoj potvrdili da u njihovim redovima definitivno mnogo toga ne funkcioniše, što je izazvalo ogorčenje navijača, koji su ekipu ispratili zvižducima i povicima "Uprava napolje" i "Kizo odlazi".

Najvećim dijelom utakmice Partizan je bio bolji i nadmoćniji, ali njegovi igrači nisu umjeli da krunišu inicijativu protiv "građevinara".

Propuštene su brojne šanse (Božinov, Umaru, Živković, Vulićević, Babović), a jalovi napadi i dominacija nisu donijeli nikakvu promjenu, iako je Milinković izmjenama pokušao da osvježi tim.

Rad je šokirao domaćina vodećim golom u 20. minutu, kada je Vidić poslije kornera iskoristio lošu procjenu golmana Živka Živkovića, ali je Božinov izjednačio samo dva minuta kasnije kaznivši grešku protivničke odbrane.

Činilo se da će Partizan u nastavku ipak postići gol za pobjedu, međutim, organizovana odbrana Rada, malo i uz pomoć sreće, odoljela je svim napadima i pritisku domaće ekipe.

Bonus video: